Kulde, grøt og bil

Så var det på’n igjen, med kuldegrader. Har vært kaldt siste dagene, og -27 i morges. Det betyr blant annet ingen turer på Amanda, ikke engang korte turer. Hun er forholdsvis rolig av seg likevel, ligger stort sett å dormer framfor ovn, men er kjedelig å ikke kunne være ute mer en få minutter av gangen. Tror vi bor på feil sted, har ikke engang fått sol! Men men, det går jo uansett mot lysere og forhåpentligvis varmere tider her også, om et par mnd…

Fikk mail fra Buzzador i går, de skal ha kampanje med  Byggrynsgrøt fra Fjordland, jeg har ærlig talt ikke så stor tro på den, men kan jo bli positiv overrasket… så meldte min interesse til Buzzador, så da får jeg bare vente noen dager å se om jeg blir med på kampanjen.
Det som er litt morsomt er at byggen i grøten er fra Skjåk, men at den blir så mye bedre av det, tja.

Bilde fra Buzzador.com
Bilde fra Buzzador.com

Jeg får bare vente i spenning, kommer nok ikke til å kjøpe den selv for å teste den.
Når jeg snakker om bygg… var så populært med byggrynskrem en stund… det var nedtur det, smakte helt forferdelig. Grunnen til at jeg i det hele tatt smakte på den var at det var dessertbord på et julebord, og jeg trodde det var riskrem… Men som sagt, det kan jo hende denne grøten er god 🙄
Det er jo greit med sunn mat, og alt det der… men det må da være «lov» å være litt usunn en sjelden gang. Dessert spiser vi så sjelden at da bryr jeg meg ikke om den er sunn eller ikke, det viktigste er at den er god. Hjemmelaget fruktsalat er kjempegodt, og sunt, og ekstra godt blir det med en dasj krem på.

I kveld er det hver gang vi møtes på tv igjen, et program som er midt i blinken for meg, håper de fortsetter med det etter denne «sesongen» også, mange flotte artister å ha med.

Jeg har for øvrig bestemt at vår neste bil skal være knallgul, signalgrønn eller lyseblå, eller noe lignende, aldri mer svart stasjonvogn!

4 kommentarer om “Kulde, grøt og bil

 1. Brrr…jeg sier det igjen, du har det kaldt, du!
  Den grøten kan være så god den bare vil, jeg kommer ikke til å smake på den. Høres ikke godt ut…
  Hvilke artister kunne du tenke deg skulle være med i «Hver gang vi møtes»? Jeg kunne tenkt meg Jahn Teigen, Ingrid Bjørnov, Øystein Sunde og Gaute Ormåsen. Og sikkert mange fler jeg ikke kommer på akkurat nå 🙂
  Hvorfor hvil du ikke ha sort bil igjen? Vi har en gullgul bil, og møkka er veldig synlig på den, hvis det er det du tenker på.

  Liker

  1. Jeg skal nok smake på grøten, om jeg blir med på kampanjen, kan jo bli overrasket, men må innrømme at min første (og andre) tanke om den ikke er positiv.
   Øystein Sunde har vi snakket om flere ganger her, at han skulle blitt med, tror han spesielt hadde blitt fantastisk bra 😀
   Ellers også de andre du nevner her, det er jo artister for utallige sesonger. Så ikke på alt i første sesong, var vel egentlig ikke klar over hvordan programmet var.

   Grunnen til at jeg ikke vil ha sort bil igjen skal jeg skrive her (som svar) i morgen, kanskje… Når jeg er sikker på at ikke så «mange» er inne å leser…

   Liker

   1. Jeg synes nok første sesong av HGVM var bedre enn sesongen som går nå, men jeg har blitt positivt overrasket fler ganger denne sesongen, og jeg sitter klistret foran skjermen hver lørdag, så jeg synes absolutt det er bra 🙂

    Hvis du bestemmer deg for ikke å skrive om bilen, så send meg en mail på FB eller noe sånt, for nå er jeg nysgjerrig! 😀

    Liker

    1. Ja, er noen overraskelser i det programmet, så håper de fortsetter, og litt før om 1 år.
     Det finnes jo så mange svarte biler, og spesielt stasjonsvogner, og for meg er de nesten like, når de står parkert, så er jo fort gjort å «ta feil» 😉
     datteren min hadde en knallgul Getz for noen år siden, kjempesmart! Lurer på om jeg skal lage noe mønster på bilen vår foran og bak, med f.eks gul spraylakk…

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..