Boerboel valper

Jeg er som tidligere sagt ikke noen «valpeperson», men må si jeg blir litt varm om hjertet og nesten litt misunnelig på kommende valpeeiere når jeg ser slike bilder

valper

 

Bildet har jeg lånt av ei på facebook, som snart skal å hente en av de *sukk*. De er fra samme oppdretter som Amanda kommer fra, Norboerboel, men andre foreldre. Far til valpene har en nydelig dyp brunfarge, så skal bli veldig spennende å se hvordan en eller flere av disse blir seendes ut som voksne.

 

Har funnet ut at jeg må passe meg for hva jeg sier når Amanda hører på… Hunder er merkelige noen ganger. Jeg og Amanda har vært alene i kveld, og da er det jo hun jeg går å småsnakker til…Og av en eller annen grunn ble Kaos nevnt, det var dumt! Amanda løp bort til døren her og sto å ventet og logret som bare det, men ingen Kaos kom, så gikk hun bort til vinduet, men var mørkt ute, så var ikke noe å se der heller. Fikk henne på andre tanker med godbitball osv.
Noe senere skulle vi ut, og Amanda var veldig målrettet, rett bort til campingvognen, og når det ikke var noe respons der så var det rett ned til hundegården, og stå å logre der. Jeg skal ikke nevne Kaos mer når han ikke er her.

Her er Amanda på utkikk etter Kaos i kveld

Boerboel

 

 

Tok bilde av henne sittende å se ut i morges, men det var med mobilen så kvaliteten er så som så

Boerboel

 

Det var ikke før nå før jul jeg begynte å ha blomster osv på blomsterbrettet igjen, jeg måtte fjerne «alt» tidligere fordi Amanda var så «brautete». Tror ikke hun alltid mente å rive ned det som sto der, men med så stor nese… så var det lett for at det skjedde saker og ting når hun skulle sjekke, eller kom i hundre og ikke stoppet…
Nå er alt greit, kan ha alt bortsett fra Duke i vinduet 😉

Og når jeg snakker om vinduer, tok ned julegardinene i dag, og hengte opp de gamle. Tror ikke jeg har tatt ned julegardiner så tidlig før, de har en tendens til å bli hengende. Og oppdaget at de andre gardinene er helt strykefri 😀

 

4 kommentarer om “Boerboel valper

 1. Jeg er veldig valpemenneske, og bare fra det bildet der, har jeg jo lyst på fler av de! Selv om jeg ikke har lyst på BB 😉 Så valper er skumle :p
  Synes det var litt søtt at Amanda tittet etter Kaos, jeg da! Men jeg kjenner problemet med å si ord eller navn, og hunden reagerer. Jeg har så og si alltid med meg Nairo for å hente posten på ettermiddagen, og nå kan jeg vel egentlig ikke begynne en eneste setning med ordene «Skal vi» (fordi jeg har sagt «Skal vi hente avisa), ei heller kan jeg si «avis» uten at Nairo spretter på beina og løper mot døra 😉
  Og du? Julegardinene min henger til påske 😉

  Liker

  1. Alle valper er jo søte, på en eller annen måte 😛
   Tar jeg søppelposen eller vedposen her, så løper Amanda foran meg til døren, fordi hun har vært med så mye, så er lett å lære de vaner ja.

   Haha, de har vel ikke hengt til påske hos meg, men bra lenge noen ganger. Og siden det er nisser på de, så kan jeg ikke unnskylde meg med vintergardiner heller, er da måte på hvor lenge denne nissen jobber 😉

   Liker

 2. Valper er som regel superskjønne, bare en ser bort ifra alt arbeidet + frustrasjonen som kan komme :p

  Utrolig hva dyr kan snappe opp av ord ja. Merker det til og med på kattene…hehe.

  Argh…har glemt julegardinene jeg. Bra du minte meg på det 😉 Skal tusle til kjøkkenet og gjøre det NÅ før Idol begynner, så jeg ikke glemmer det igjen.

  Liker

  1. Valper er mye arbeid, noen er selvsagt enklere en andre, men likevel… 😛

   Hadde en gang en katt som visste veldig godt hva noen ord betydde, blant annet fisk… Kom han ikke på annen måte så var det bare å si fisk.

   Hehe, bra det ikke bare er meg.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..