Kosemage

Nå sies (og skrives) det at overskriften i blogginnlegg (og ellers) har mye å si, det er det første leserne ser, og det skal fange interessen så mye at den som, leser overskriften vil lese mer.
Det er ikke uten videre at en del dramatiske overskrifter, det er gjort med hensikt for å få folk til å stoppe opp, bli nysgjerrige, og klikke seg inn.
Jeg er elendig på å finne på gode overskrifter på bloggen, men i dag hadde jeg «katt uten hode», det var jo bare på moro, med tanke på første bilde jeg skal legge ut, men så var det noe som fikk meg til å tenke litt, katt uten hode virker litt grotesk, og ikke helt det jeg vil skrive om, så da ble det en mykere variant, med kosemage.
Både «katt uten hode» og «kosemage» passer veldig bra, se her

katt uten hodeStakkars Duke, han ble vel så sliten at han bare gjemte hodet og trodde ingen så han. Ser forøvrig ut som han føler seg passe trygg, om det ikke er slik at han tror at når hodet er borte, så er det ingen som ser han. Men se den myke, lodne kosemagen!

Kosemage virker jo litt mer koselig å skrive om, enn hodeløs katt.

 

Et lite bilde til av Duke (må jo benytte anledningen når han er her)

sibirkatt

 

Skal se om jeg får tatt bilde av han fra bak, når han sitter…. det er imponerende….

 

Ellers går dagene til å bort litt, ha litt besøk, og ellers bare slappe av å kose seg.
Amanda har fremdeles løpetid, og ser ut som hun nå har begynt på «stådagene», litt slitsomt…
Hun driver ellers å hopper og herjer i sengen sin, voldtar dynen sin, og ser helt merksnodig ut i ansiktet når hun driver på. Jeg skal være glad når hun er ferdig med hele spetakkelet. Men det positive er at hun faktisk blør lite, tror hun blødde mer første løpetiden. Hun hovnet opp enormt nå også, men så er hun jo litt større selv også.
Ble tipset om sprøyter for å forhindre løpetid, men jeg er veldig redd alt som gjør at risikoen øker for livmorbetennelse og brystkreft.
Den «nye» P-sprøyten til hund er bedre, men likevel så øker sjansene for livmorbetennelse og brystkreft om en bruker den, så jeg tror ikke jeg tør ta en slik sjanse. Og ihvertfall ikke om hunden har en helt normal løpetid, har en valgt tispe, så må en bare ta med det som følger med også.
Løpetid to ganger i året må en bare leve med, selv om det kommer midt i jula!

 

Må jo ikke glemme bilder av Amandaen heller 🙂

Boerboel

 

Boerboel

 

Boerboel

 

Vi har fått litt snø, og Amanda koste seg når det snødde ute.

 

6 kommentarer om “Kosemage

 1. Jeg foretrekker også kosemage fremfor hodeløs katt 😉 Og jeg holder på teorien de fleste dyr (og en god del unger) har om at hvis de ikke kan se oss, kan ikke vi se de heller 😉

  Liker

 2. Jeg også tror at om hodet er gjemt, så tror de at ingen ser dem…hehe. Gilbert brukte å gjemme seg da han var liten (om han hadde gjort noe galt), men halen stakk alltid frem, så vi måtte bare le av han ;).

  Skikkelig kosemage på Duke ja 🙂 Hadde vært deilig å hatt han som hodepute :p

  Nabo’n min begynte også å snakke om løpetid-sprøyte, første gangen Sheela hadde det, men er skeptisk jeg også. Og så lenge det ikke er noe problem med løpetiden hennes, holder vi oss unna det vi også.

  Flotte bilder av Amanda 🙂

  Liker

 3. Skulle gjerne kost med den magen jeg altså, om jeg hadde fått lov 🙂

  Vi vurderte faktisk den sprøyta for Tinka for maaange år siden. Da var risikoen for stor. Nå sier du at den er bedre nå, men jeg forstår godt om du ikke vil risikere det. Løpetid er noe herk, men det er liksom en av de tingene man vet at kommer, når man får seg tispe.

  Liker

  1. Gulle god mage 😛
   Har lest en del om den sprøyten som er nå, og den skal være mye bedre. Men siden risikoen fremdeles er «så stor» så vil jeg ikke ta sjansen når det ikke er noen grunn til det. Normal frisk hund med normal løpetid er liksom ikke noe å tulle med. Og hadde det vært gode grunner til slik sprøyte så hadde jeg nok villet tatt en operasjon isteden, tror jeg.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..