Et spark til den som ligger nede

Er fremdeles i førjulsmodus, det vil si mye kos.

Og jeg er veldig imponert over Amanda, selv om huset til tider er nesten fullt… og folk inn, folk ut så er hun veldig rolig, altså i forhold til før…
Hun tar livet veldig med ro for tiden, boffer litt på Duke en og annen gang, og på julepynten… Plutselig oppdaget hun at det sto noen nisser på en hylle i stuen, det var fryktelig skummet et par minutter, men så var det ok.
Juletreet så hun litt på, og snuste på litt pynt, da var det ok også. Duke bryr seg overhode ikke om juletre og annen julepynt. Så det er egentlig veldig greit med dyrene.

Jeg måtte opp og ut tidlig i morges, før fem!
Amanda vekte meg, og måtte tydeligvis ut. Da er det bare å stå opp, jeg skulle ta på meg morgenkåpen, men den hadde jeg vasket, så den hang nede i vaskerommet. Og når det er så kaldt så må en ha på litt klær, så da var det å ta på seg bukse,genser osv, og ut. Og siden jeg da hadde kledd på meg så gadd jeg ikke legge meg igjen etterpå. Så jeg gikk fram for å fyre, og se etter Duke. Han så jeg ikke, ikke hørte jeg han heller. Jeg begynte å bli litt bekymret, og funderte hvor mange steder en katt kan gjemme seg. Etter litt lokking så hørte jeg en katt som «landet», og da kom han fra kjøkkenet. Han hadde ihvertfall ikke gjort noe galt noe sted.
Senere på dagen fant jeg ut hvor han sannsynligvis hadde vært

Med utsikt til mye godt
Med utsikt til mye godt

 

Amanda bryr seg ikke noe spesielt om barnebarnet heller, og deler gladelig…

Mann og barnebarn
Mann og barnebarn

Noe var nyvasket og helt rent 😉

 

Og så hadde barnebarnet med juleteppe til Amanda, men han syntes det var veldig flott, så han hadde tenkt å beholde det selv

Mann og barnebarn

 

Amanda prøver å smiske med LB, det kan jo være lurt å holde seg inne med matmor til Duke

Jul

 

 

Men så er jo Amanda også litt skiftende i humør noen ganger, hun vet nok at det ikke er pent  å sparke den som ligger nede, men likevel måtte hun gi et par spark. Kan berolige folk med at det gikk bra med foten til Amanda, ikke noe merker eller noe etterpå 🙂

spark

 

 

Duke er litt redd for at vi skal synes at han tar stor plass (sibirkatter er jo store) så han gjør seg liten, og prøver å ta minst mulig plass i sofaen.

Katt i sofaen

 

 

sofakatt

 

 

Det har blitt noen bilder, og flere kommer.
Julebildene kommer i morgen, Duke måtte iføre seg lue i kveld… 😉

 

 

4 kommentarer om “Et spark til den som ligger nede

 1. Himmel, så stor barnebarnet har blitt! Er jo ikke lenge siden han ble født, jo!
  Er du heeelt sikker på at det gikk bra med beinet til Amanda? Ikke noe forstuelser eller noe sånt? 😉

  Liker

  1. Han vokser ja, og så blid at det er en fryd 😀

   Jeg ble jo litt bekymret med det samme Amanda langet ut, men kunne fort se at det hadde gått bra med henne, ja og så LB også da…. 😉

   Liker

 2. Enig med Kjersti; lillegutt har blitt stor ja 🙂
  Artige Duke-bilder og koselige julebilder 🙂

  Har tatt julebilde av dyrene i dag jeg også.

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..