Papir både her og der

Har strevd vettet av meg med skriveren her siste tiden, vil si skriveren fungerer, men ikke det andre med min data. Skulle scanne noen papir, men neida!
Nå har jeg jo en mann som er godt over gjennomsnittet god på alt slik som har med data å gjøre, men desto større grunn til å prøve selv…
Det skjer jo at mannen er veldig god å ha til å hjelpe til med dataproblemene mine, spesielt etter de gangene jeg i utgangspunktet hadde et enkelt problem, og så har laget til utrolig mye unødvendig «krøll».
Mannen min blir jo like sjokkert hver gang han ser maskinen min… for å ikke snakke om når jeg får spørsmålet om hvor jeg har lagret «det», og jeg svarer: på datamaskinen. Haha… joda, passe flaut. Spesielt når jeg egentlig vet hvordan og hva, men så var det å gjøre det riktig da…

Jeg hadde en hjelper i dag 🙂

 

Amanda er en veldig ivrig hjelper, sjekker hver dag (noen ganger flere ganger om dagen) om det er nok papir i skriveren, det er jo bare å åpne den!
Når vi skriver ut noe er det viktig å være rask, Amanda tror hele tiden det som kommer er noe viktige papirer som er til henne.

Når jeg snakker (skriver) om papir, er veldig glad jeg har naboer som følger litt bedre med en hva jeg gjør. Da jeg var ute med Amanda i går så oppdaget jeg at naboen hadde stablet opp papir / papp til papirinnsamlingen, da fikk jeg det travelt…
Selvsagt var det ikke lagt pent i esker her, men litt alle steder. så da var det å sortere og legge i esker. Tenkte jeg skulle ordne til alt, så kunne mannen bære ut når han kom hjem. Men så tenkte jeg: tenk om de kommer før han er hjemme. Så da var det å bære ut alt sammen.
Er ikke mer en et par dager jeg tenkte jeg skulle sjekke når neste papirinnsamling var, men gjorde jeg det? Nei!
Det er vel annenhver mnd, og sist gang var det naboen som «reddet» meg også. Tror jeg skal legge det inn på mobilen.

Ellers går alt sin vante gang her (nesten… )

 

2 kommentarer om “Papir både her og der

  1. Haha…kjempeartig bilde 🙂 Ser at du må være kjapp om du vil ha papiret ja 😉

    Har heldigvis naboer som er flinke til å følge med på rask-kjøringen jeg også. Passer meg bra, så slipper jeg :p

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..