Det er min seng!

Amanda fikk besøk av Kaos søndagskveld, og da ble han værende…
Amanda blir så sliten av å ha besøk at en kan tro hun segner om når tid som helst. De fikk leke litt i går kveld, og i kveld… de går veldig bra sammen når de er sammen, men Amanda har fremdeles ikke vett til å roe ned, før vi skiller de med noe fysisk. Hadde vært litt enklere om de kunne vært sammen lenger utendørs.

Kaos fant ut at Amanda hadde kjempegod seng å ligge i, så der ville han ligge

Kaos har landet

 

Men Amanda var egentlig ikke så enig, så hun skulle flytte litt på Kaos

Kaos trykker seg ned, han skal ikke gi noe gratis nei

Nå gikk det veldig greit, de herjet i sengen i kveld også, Kaos prøver å legge seg ned for å slappe av en og annen gang… noe som er helt fånyttes når frøken propell er i nærheten.

Hun og mannen kom å møtte meg etter jobb i dag også, da hadde vi slik «flaks» at vi møtte på to hester, Amanda ble jo helt fra seg, selv om vi hadde gått ned i skogen… Senere møtte vi to syklister, puh!
Og når det da ble Kaos når vi kom hjem, ble det litt mye på en liten vovse, så nå ligger hun utstrakt på gulvet langs sofaen der mannen sitter, slik ca 1 meter fra der Kaos ligger på andre siden av grinden.
Amanda blir jo så sliten om kveldene nå, at når vi legger oss så snorker hun før hodet treffer madrassen, og det selv om Kaos ligger bare en grind fra, nattesøvnen er viktig…

Amanda løp glad og lykkelig ned til hundegården i dag (Kaos er der på dagtid) for å hilse på Kaos, men det endte med at hun gikk slukøret fra der. Kaos kjeftet og viste fram tennene sine til henne. Forklaringen var nok et kjøttbein han skulle vise fram, men så var det dette med å se og ikke røre… Han tar det fram, og legger det inntil nettingen i hundegården, men når Amanda skal snuse litt på det fra andre siden, ja da sier han ifra. Amanda ble så paff at hun bare gikk. Vi lekte litt et annet sted i hagen, og så gikk vi ned til hundegården igjen etterpå, da var alt glemt og det var ok.

 

Jeg er jo i full gang med ukemenyer igjen, og tenkte jeg skulle vise fram denne ukens meny,

Ukemenyen vår 🙂

For noen er det en litt kjedelig meny….men slik er det nå bare.

 

4 kommentarer om “Det er min seng!

 1. Morro at de vanligvis går så godt sammen 🙂 Men jeg skjønner jo at Kaos må si i fra litt når han har et kjøttbein! Måtte le av bildet der Kaos gjør seg så tung han bare kan, oppi sengen til Amanda :p

  Liker

  1. Ja, det ble vanligvis… Men at de sier frai slike tilfeller som nevnt her har jeg ikke problemer med å forstå, når de ikke bor sammen vanligvis.
   Kaos trykket seg så langt ned han kunne, så ble veldig komisk 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..