Oppdatering på savnet Boerboel

«Etterlysning av stjålet hund

( Boerboelen Stella )

 

Som nå sannsynligvis befinner seg i Gjerstad i Øst Agder

En hund av rasen boerboel som lyder navnet Stella ble svindlet til seg av en mann og hans samboer på Sokna i Ringerike kommune  mars 2012. Dette var en hund som i utgangspunktet var vurdert solgt, hvor det ble gjort avtale om at paret skulle ha henne på lån noen dager for å se hvordan det gikk. Etter at hunden ble hentet ble mobilen stengt og all videre kontakt med vedkommende ble umulig. Mannen som missbrukte vår tillitt til å svindle til seg en hund heter:— og det ble oppgitt en adresse: —, 3850 Kviteseid. Politiet I Kviteseid har vært i kontakt med — og han innrømmet og ha hatt hunden, men påstår at han ikke har den lenger. Han har for øvrig lagt ut bilder av hunden vår på sin facebook side. Ikke mye er simplere en å stjele andre menneskers hunder, og vi håper det fins noen som vet hvor Stella befinner seg, og som vil være behjelpelig med informasjon så Stella kommer tilbake til sine eiere. Hun er en relativt stor hund, kraftig bygget med en vekt på minst 55 kg, hun er rødbrun av farge og har et 3-4 cm langt smalt arr nederst på et av forbena som er et sikkert kjennetegn. Vi kan kontaktes på t. 32111305 eller e-postboerboel@online.no  Det kan også tas kontakt med Kviteseid lensmannskontor med informasjon om hunden.

Nye opplysninger om hunden tyder på at mannen som stjal Bella nå har overlatt den til en venn ( som foreløpig forblir anonym ) fra hans hjemsted Gjerstad i Øst Agder. Lensmannen i Gjerstad er innformert og de ønsker informasjon om hunden. Jeg håper at du som leser dette og vet hvor Stella er, ikke forsvarer tyveri av hund, og ønsker og bidra til at hunden kommer til rette»

 

21. nov, fra nettsiden til eieren: Saken om den stjålne boerboelen er nå løst. Takk til alle som bidro med hjelp

4 kommentarer om “Oppdatering på savnet Boerboel

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..