Reddhare

Jeg og Amanda tok en liten kveldstur i kveld, det skulle vi aldri gjort.
Det blir jo så tidlig mørkt om kveldene, men med snøen så er det litt lyst… så vi trasket i vei. På tur oppover skogen tenkte jeg på hvor vi skulle gå, for vi skulle ikke så så langt, bare komme oss ut litt. Amanda var jo svinsende hit og dit, snuste, tisset og koste seg. Etter litt så hørte jeg et «bjeff», jaja tenkte jeg, det er hunder oppi her et sted, men det var så langt unna. Så gikk vi litt til, og da kom et «bjeff» til, litt nærmere nå, men likevel i trygg avstand fra oss. Skal se det er en hund som har rømt tenkte jeg, eller noen er på tur, slik som vi er. Men uansett så bestemte jeg meg for at vi går ned igjen litt før jeg hadde tenkt, var igjen bare noen meter opp der vi skulle ned, da kom den forbaskede lyden en gang til, og da var den nær! Vi bråsnudde, og gikk veldig fort nedover samme vei som vi gikk oppover. Jeg snudde meg med jevne mellomrom, for å se, og prøvde å høre etter, men hverken så eller hørte noe mer til hva den nå en var.
Vet ikke hvilken lyd det var, men det var en «grov» lyd, og hørte ikke noe til noen bevegelse eller noe, men jeg ble ærlig talt så redd at det samme kunne det være også, usj!
Nå etterpå hadde det selvsagt vært morsomt å sett hva det var, haha. Var jo så flott et vær også, lett snø i luften, noen få kuldegrader, og mørkt…
Som jeg skrev på fb, sikkert like greit å ikke vite hva det var, så sitter ekornet i treet sitt å ler av den dumme damen i skogen.
Det var forøvrig hester oppi her et sted, om noen kommer på den tanken, men de var nedenfor der vi var, og de lager ikke slike lyder, hestene hørte jeg etterpå også.
Amanda reagerte forresten ikke i det hele tatt, vil si hun oppførte seg helt normalt, men vi hadde «vinden» med oss.

Ellers har det vel ikke skjedd så mye, tror jeg. Med den redselsfulle opplevelsen friskt i minne så har jeg jo glemt alt jeg skulle skrive i kveld.

4 kommentarer om “Reddhare

    1. Det kunne ha vært hjort, men er egentlig for sent på året, tror jeg. Hører den jo tidligere på høsten oppi skogen her, når den «brøler», men vet ikke om dette var så likt den lyden, ble mest opptatt av å komme meg vekk 😆 Rart jeg i det hele tatt er i skogen 😉

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..