Snø, sjef og bur

Etter en hektisk uke er det helg 🙂 Og vi har fått snø, så nå er det vinter for alvor her. Det kom litt snø torsdagskveld, men så i morges hadde det kommet mye snø, igrunn nok snø for hele vinteren, om det hadde vært opp til meg (noe det merkelig nok ikke er)
Amanda var ute å lekte i går kveld, det var morsomt. Så var vi ute i morges, det var enda mer snø, og enda mer morsomt. Amanda lekte plog, dykket, og herjet. Ser ikke ut som annet enn at hun liker snø, godt gjort av en Boerboel, Sør-Afrikansk hunderase. Hun elsker jo også å tygge is, er bare så fråden står om kjeften når hun driver på.

Har ikke blitt noen bilde av Amanda med kamera ute i snøen, bortsett fra i går kveld, får se hva det blir til senere i helgen.
Men har et annet «flott» bilde

 

Nå får ikke Kaos lov å gjøre slik, men jeg var «heldig» å fikk knipset før han ble kommandert ned (i motsetning til en viss dame går det som oftest an å snakke til Kaos…) Fikk ikke noe skikkelig bilde av de i går heller, så da ble det med dette.
Er forresten spent på hvor lenge Amanda finner seg i at Kaos er «sjef». Slik som det er nå så fungerer det utmerket, så hadde vært lettvint om det hadde fortsatt slik.

 

Jeg er jo så stor fan av hundbur, så nå har jeg kjøpt nytt bur til Amanda

Nå er det ikke Amanda sitt, og er heller ikke noe bur, men det må jo sjekkes synes Amanda. Er en tykk og god madrass i bunnen av den, som jeg av naturlige grunner tok ut da Amanda skulle prøve den…
Skal se om det blir bilde av brukeren senere i helgen, for vi har jo «besøk» 😀

6 kommentarer om “Snø, sjef og bur

  1. Ja, jeg måtte bare ta det med inn i bloggen også, Kaos tenkte vel han skulle få til noe.

   Hehe, i kveld har hun ligget ved siden av «buret» og sett på «stakkars» han inn der. Var et slik bur jeg skulle hatt da Amanda var liten valp, så kunne jeg sittet inne der i ro og fred… 😆

   Liker

 1. Hihi…blinkskudd av Kaos ja ;).

  Sheela er veldig glad i snøen også. Ruller og ploger i snøen hun også, og drar med seg masse snø inn etter hver tissetur.

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..