Fotografering

Helgen snart over, og freden har ikke senket seg over hjemmet.
Amanda måtte bare hilse på Duke, noe som ikke ble tatt imot med glede

Amanda vil jo bare hilse på og leke litt, og når Duke sitter å vifter med labben tror Amanda at han er med å leker seg, hun blir mer og mer ivrig til mer Duke vinker til henne. «Dessverre» har han ikke klart å vinke skikkelig…

 

Min kjære datter fant ut at siden vi var flere generasjoner hjemme i helgen, så måtte vi ta bilde.
Men så er det jo noen som ikke er voksne og bare skal tulle på bilder…LB er noen få cm høyere en meg, men *poff* så ble hun mye lenger

Altså, etter en viss alder burde man klare å oppføre seg når man skal bli tatt bilde av… Og jeg vil jo slett ikke at folk skal tro jeg er et lite knøtt… så derfor…

Så vips var jeg høyere en min datter 😀

 

Men så fikk vi beskjed om å oppføre oss… da ble det slik

Det som er morsomt er at det er fire generasjoner.  Men så begynte jeg å tenke….jeg er nest eldste generasjon av de fire 😯

 

Amanda har definitivt løpetid, som nevnt tidligere i helgen, er ikke mye tvil lenger. Greit, da er vi snart ferdige med det…om noen uker ihvertfall…vet ikke hvordan det er første gang, om det varer like lenge.
Jeg forøvrig lest og hørt at mange hunder blir vanskelige når de har løpetid, og kan få dårlig matlyst, Amanda spiser som en…BB.
Hun er slettes ikke vanskelig, i forhold til hvordan hun har vært, Bare turen vi hadde i dag, oppe i skogen var som en drøm, men så så vi ikke noe annet levende enn fluer og maur. Vi hørte sauer mange ganger, men så de ikke, flaks…Ingen elg heller, det var enda mer flaks 😆

En uke til ferie!
Må si jeg gleder meg, og håper vi får unna regnet denne uken her, er meldt vått, vått og mer vått! Slik så forresten elven ut i går kveld

 

 

 

 

8 kommentarer om “Fotografering

 1. Fantastisk bilde av Amanda og Duke! 😀

  Du vet vel det at LB kommer til å ta deg igjen i høyde før eller senere? 😉 Jeg vet ihvertfall at jeg ikke har vokst noe på en haug med år, men jeg er i ferd med å ta igjen mamma 😉

  Liker

 2. Flotte bilder…av både firbente og tobente 🙂
  Og tullebilder er selvfølgelig morsomme 😉
  Artig med 4 generasjoner!

  Synes ikke Sheela var noe annerledes under løpetiden heller. Kanskje ikke like fokusert da vi var på trening, men det var minimalt egentlig. Spent på hvordan løpetid nr. 2 blir.

  Liker

  1. Hehe, ja ikke sant 🙂 Tullebilder er litt mer morsomme.

   Kjekt å høre at andre ikke merker noe særlig til forandring på løpetiden heller. Men vi har vel knapt nok startet…er ikke mange dager det har gått. Blir mer spennende NÅR neste kommer, håper det er leenge til 😉

   Liker

 3. Så herlig bilde av Amanda og Duke ^^ Hehe blir alltid tullebilder når familie bilder skal tas, men det er jo gode minner da =) 4 genrasjoner på et bilde er ikke værst. Så nydelig elva var, skikkelig fin stemning.

  Liker

 4. Fine bilder av dere! Litt fjasing må jo være lov!

  Måtte le litt av Duke. Han så ikke innmari blid ut, for å si det sånn. De var jo veldig nære hverandre da, så det må vel gå fremover?

  Lenge siden jeg har tatt meg tid til å lese blogger. Hver gang jeg har en slik pause, blir jeg sittende med bloggen din i evigheter. Du er så flink til å blogge regelmessig! Er imponert over motivasjonen din!

  Så da skal ikke jeg kjede meg i kveld!

  Ha en fin dag!

  Liker

  1. Takk 🙂

   Det som er så rart med dyrene her er at Duke og Amanda kan stå å snuse på hverandre slik at nesene berører hverandre, men så er det stopp igjen. Amanda er litt «voldsom» og vil så altfor mye, litt for innpåsliten kan man si, og Duke er en litt forsiktig katt. Men ser stor forskjell på de nå og før, Duke sitter jo til og med på gulvet med ryggen til Amanda noen ganger….Og han ligger rett ut i sofaen.

   Joda, jeg blogger regelmessig, men så blir mange av innleggene deretter også, blir nok ikke noen pris for innholdsrike og gode blogginnlegg på meg 😆
   Blir ofte bare noen småpludring, og ikke alltid så lange innlegg. Men så er det også slik at jeg skal skrive litt om en ting, og så skriver jeg meg helt bort, så det blir store variasjoner og til tider rotete, men er vel slik jeg er også…Og jeg forventer ikke at folk skal kommentere på alt jeg skriver, er koselig med kommentarer, men når man skriver ofte så «rekker» jo ikke alle å følge med på alt.

   En fin dag til deg også 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..