Malingsøl

Så er ikke bare gjesterommet men jeg også hvitmalt! Jeg ser forferdelig ut når jeg maler, begynner så forsiktig og passer på å ikke søle… Når jeg er ferdig ser det ikke ut som jeg har gjort annet en å søle.
Er nesten ferdig med rommet… er igjen å legge gulv, og så er det alt pirkearbeidet etterpå. Litt maling her og der…vasking…osv… Men vi kommer vel i mål, hvis ikke har vi et problem neste helg.

Amanda og T dro på tur i dag, så da fikk jeg drevet på i fred og ro, nesten verre en å ha små barn dette her.

T driver på med hundegården, og er en fordel å ha den forholdsvis gravesikker…. Amanda ser nok at det blir veldig vanskelig å komme seg ut fra der, så hun har begynt å gjøre sine forberedelser, hun graver seg inn i hundegården fra utenfor. Noen som sa smart hund…

Skulle egentlig på en maskindemo i morgen, og så legetime. Nå gikk maskindemoen ut…så da sitter jeg igjen med legetimen, som selvsagt er utpå dagen, da er den dagen «ødelagt». Får se om jeg får klippet noe gress om det er oppholdsvær, og er det fortsatt bra vær senere så tror jeg at jeg tar en lenger tur med bøllefrøet.

Amanda er lang og slank, men når hun sitter ser det ut som det er den «klumpen». Nå spiser hun normalt igjen (har gjort det en stund) spiser den mengden hun får og er så tilfreds 😛

 

2 kommentarer om “Malingsøl

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.