Lydig hund

En lydig hund er vel det de fleste vil ha, en hund som gjør som eieren vil. Jeg vil ihvertfall ha det, men ser ut som vi har igjen et stykke på den veien. I ettermiddag gikk T på soverommet for å slappe av og lese, og da tenkte jeg at jeg kunne gjøre det samme. Måtte bare ta med mobilen, boken min og Amanda.
Amanda hadde ikke så lyst til å bli med for å hvile, samme hva jeg sa. Jeg sto i gangen ved grinden, og Amanda sto i stuen. Der sto hun å så på meg, med et blikk som sa «glem det».
Og så la hun seg, på stuegulvet!  Da gikk jeg og dyttet / dro henne bort til grinden, og løftet henne over «terskelen». Ikke nok med at hun la seg i stuen, da jeg gikk for å dytte / dra henne, så la hun hele seg tungt ned på gulvet bare for å være enda tyngre!  Snakk om bra samarbeid eier og hund.
Når jeg først fikk henne over i gangen, da gikk hun og la seg uten videre, så det var bare for å demonstrere.
Det med å legge seg ned, og virkelig trykke ned har hun gjort noen ganger før også, jeg har jo ikke mulighet til å løfte henne, og jeg tror hun vet det.

Ellers er hun veldig spesiell når hun vil at jeg skal opp om morgenen. Heldigvis har hun lært at hun ikke skal opp når T står opp. Så hun venter til senere. Vil hun opp før jeg står opp så sitter hun og «blåser», vet ikke hva hun gjør, men høres rett og slett ut som hun blåser gjennom nese / munn. Og så snøfter hun. Dette gjør hun ellers til oss, om vi hviler også, ligger vi for lenge for henne så starter spetakkelet.

Er jo første feriedag i dag 😀 Og jeg har fått gitt bort sengen på gjesterommet….Vært å handlet pussepapir til slipemaskinen, rull og brett til maling, maling og gulv. Lenger er jeg ikke kommet…Så i morgen blir det sparkling, pussing og slik…
Jeg har jo også så veldig interessert assistent…

 

 

 

2 kommentarer om “Lydig hund

 1. Hahaha…synes jeg ser for meg «seansen» når Amanda gjør seg tung :p
  Sheela er som en trassig unge mange ganger hun også. Legger seg paddeflat på gulvet for å «demonstrere», men hun er heldigvis ikke så tung da 😉 Spesielt når hun skal ut for å tisse har hun vært sånn. Rart! Har tenkt på at jeg skulle filmet det, for jeg må gå ut av ytterdøra før hun kommer etter meg og dytter opp døra. Litt komisk, men samtidig blir jeg litt oppgitt og frustrert over henne.
  Ellers har hun sånn snøfting og blåsing hun også når hun skal opp om morran. Artig å se på egentlig 😉

  Spørs om det blir «mye hjelp» på deg i morra med oppussinga…haha. Prøv bare å unngå malings-potetrykk på resten av huset 😉

  Liker

  1. Rart hvor mange likhetstrekk det er med hunder og unger noen ganger, hehe.

   Så morsomt at Sheela også snøfter og blåser slik, har ikke vært borti det med noen av de andre hundene her.

   Har en mistanke om at hjelperen min blir utestengt en tid i morgen. Har heldigvis en grind jeg kan lukke, og Amanda fremdeles kan se meg. Men potetrykk kan jo være fint….

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..