17. mai, oppkalling og nettvett

Hurra for 17. mai 🙂

Vi har hatt en veldig rolig dag. Nå på kvelden gikk vi hver vår tur med hundene. Kaos og T startet noe før meg og Amanda, og kom hjem litt etter oss. Det vil si at jeg og Amanda ikke gikk så veldig langt 😛
Vi gikk en liten runde vi «fant» for en tid siden, men nå var det to hindringer der, ene gikk vi rundt, og andre krøp vi under, begge hindringene var tre som var blåst ned tidligere i uken.
Jeg fant også ut at jeg må seriøst begynne å trene litt mer, etter 100 meter snudde Amanda seg (nesten med redsel i blikket) for å se hva den rare lyden bak henne var, det var jeg som pustet…
Skal begynne å bruke Endomondo igjen, og sammenligne tidene jeg bruker på de forskjellige turene. Jeg var veldig «flink» til å bruke Endomondo før, men så ble det liksom ikke mer av det. Den er jo på mobilen, så er bare å trykke start når jeg begynner turen, hvor vanskelig er det…

Skulle finne frem 17. mai sløyfe til Amanda, men den var selvsagt borte. Men fikk tatt noen bilder tidligere i dag  da Kaos kom 🙂

Veent
Ikke snu deg da

Amanda fikk ihvertfall løpt litt 🙂

Og så har jeg blitt oppkalt 😀 Nå er jeg ikke så lite for meg, så har sagt et par tre ganger at jeg også vil bli oppkalt snart, og i helgen skjedde det, her er Heidi

Den er da virkelig veldig søt

Må innrømme at jeg har stjålet bilde fra Fb, men håper å bli tilgitt for det 🙂

 

Når jeg kjeder med en og annen gang hender det at jeg surfer rundt om på forskjellige forum, og kvinneguiden.no og barnimagen.no er vel de som er mest underholdende. Det slår aldri feil, er alltid noe å lese der.
Her og Her er det mye å lese.
En ting som forundrer meg noe når jeg leser rundt omkring er hva folk skriver, og hvor mye de legger ut. Ofte kan det være veldig lett å kjenne igjen hendelser, og jeg vet at på kvinneguiden er det flere ganger folk som har fått kalde føtter og bedt om at innlegg har blitt slettet når de angrer på hva de har skrevet, men der sletter de veldig sjelden innlegg.
På Facebook er det litt enklere, man kan selv slette det man har skrevet, etter at mange har lest det…Det er jo slik med blogg også, man bør så absolutt tenke over hva man skriver, og hvilke bilder man legger ut.
Voksne folk er jo ikke det spor bedre (kanskje heller verre) en de unge i mange tilfeller.
Jeg har skrevet det før, og gjentar det gjerne: Det man ikke vil ha publisert på forsiden (eller side 4) av lokalavisen eller VG / Dagbladet bør man faktisk ikke legge ut noe sted!

 

10 kommentarer om “17. mai, oppkalling og nettvett

 1. Hmmm…ser Endomondo finnes til min mobil også, kanskje jeg skulle teste den?`

  Så søt Heidi er! Nå har jeg bare sett dere begge på bilder, men jeg er sikker på at dere er like søte 🙂

  Og så lurer jeg…er Amanda like bred i brystet som det ser ut som på enkelte bilder? Hun ser jo ut som rene bulldog’en av og til, med forbeina plassert langt fra hverandre. Jeg har ikke satt meg så mye inn i BB-rasen at jeg vet helt hvordan de skal se ut, derfor lurer jeg 🙂

  Liker

  1. T har Endomondo på sin Nokia, og fungerer bra der, den er rett og slett morsom, og på norsk…for meg er det et stort pluss.

   Jeg «maste» onsdag på hun som har sauene, var igjen bare fem som skulle lamme, så jeg var helt sikkert ett som lignet såpass på meg at jeg kunne oppkalles 😆

   Amanda er litt bred foran ja, de fleste BB er det, tror jeg. Et annet «kjennetegn er bakdelen deres, når de sitter, den er noe for seg selv, hehe. Skal se om jeg får tatt et bilde av henne fra bak…

   Liker

   1. Jeg har ikke fått den frem på norsk (har allerede lastet den ned 😉 ), men det gjør ingenting. Det jeg prøver å finne ut av nå, er om jeg kan slippe å betale for nettbruk mens jeg er ute og går med den påslått. Hvis jeg må betale datatrafikk, kan jeg like godt bruke GPS’en, den er jo gratis.

    Moro å ha en liten søt bæ oppkalt etter seg da! 😀

    Blir spennende å se! Tror jeg må google litt på BB for å sjekke frontbredden på de. Hun ser bred ut på profilbildet ditt på FB også nemlig 🙂

    Liker

    1. Og en annen ting som er bra, er at de har nettside 😀 endomondo.com den er kjempeflott.
     Jeg bruker gps’en på mobilen når jeg bruker endomondoen på mobilen, det går helt greit.

     Liker

     1. Jeg tittet innom siden deres, men skjønte ikke så mye. Og jeg vet ikke helt om jeg gidder å registrere meg.
      GPS’en drar vel datatrafikk den også, men såvidt jeg vet skal ihvertfall Telenors abonnement ikke koste mer enn kr. 10,- pr dag når man bruker GPS’en. Var ihvertfall sånn før.
      Himmel, det er så mye å sette seg inn i med ny og «smart» telefon!!!

      Liker

      1. Jeg betaler ikke noe for å bruke gps’en på mobilen, så er sikkert noe forandring der 🙂 Men bør slå på gps litt før man skal dra har jeg funnet ut, ikke akkurat i det man skal begynne å gå.

       Liker

 2. Håper dere hadde en koselig 17. mai 🙂 Vi holdt oss hjemme, men hadde det koselig likevel.

  Sant det du skriver om nettvett. Av og til lurer jeg på om folk i det hele tatt tenker når de legger ut ting på facebook, forum eller blogger. Men folk har jo ulike grenser for hva de synes er personlig, og hva som er greit.

  Liker

  1. Ja er sant at folk har ulike grenser for hva som er personlig, jeg tenker meg om noen ganger selv. Men når man begynner å legge ut om andre da bør man tenke seg om ikke bare en gang, og ihvertfall passe på at hva man skriver er sant…Selv om man bruker forskjellige nick rundt omkring på forum så er det veldig lett å bli gjenkjent noen ganger, da er det greit å kunne stå for det man har skrevet.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..