Snart helg

Fantastisk oppfinnsom overskrift i dag

Etter et par dager hjemme  skal det bli godt å komme på jobb igjen.

Amanda fortsetter med tannfellingen sin, i går kveld på kort tid ramlet det ut tre på gulvet her. Trøsten er at nå biter hun meg ikke til blods mer, de nye tennene er ikke så skarpe, så blir bare digre blåmerker 😆
Nå går det tydeligvis bra å gnage på bein igjen også, var en stund det ikke var så greit. Spørs om jeg får kaste en tørrfisk ned i fryseren igjen, til kvelden.
Tok en liten titt inn i munnen hennes i morges, der var en del hvitt, og litt rødt.

Amanda var full av energi i går kveld, så rart…fikk heldigvis utløp for energien før vi la oss. Og i natt var vi ikke ute. Jeg våknet et par tre ganger av at Amanda satt å så på meg, men hun gikk å la seg igjen med det samme jeg sa det. Så da tok jeg sjansen på at hun ikke måtte ut. Vi var ute tidlig i morges, litt før seks.

Bilde tatt i går, Amanda er nok litt slank etter en ukes sykdom, men hjalp nok på med noen kg kyllingfilet. Og som skrevet før, en Boerboel skal ikke være tykk under oppveksten, eller senere. Det er stor forskjell på å være kraftig og tykk, Amanda er ikke kraftig heller hun, men det kommer vel etterhvert.
Amanda er jo heller ikke stor, i forhold til at hun er en valp på 5 mnd, men hun er tung i forhold til størrelsen sin. Kan bli litt forbauset når man skal løfte en Boerboel valp.

Så på den nye tv serien på tv norge i går, GCB (Good Christian Bitches/
Good Christian Belles) Den ser bra ut 🙂
Har et par episoder av Amazing Race Norge å se på også, jeg som ser så lite på tv…

Får vel rydde til litt her. I kveld er det pizza og kake, skal tross alt feire min 29 års dag for n’te gang 🙂

 

 

6 kommentarer om “Snart helg

  1. Happy bursdag! Pizza og kake er bursdagsmat god som noe annet, og med tanke på at du i dag er dobbelt opp av mitt favoritt-tall, må du jo bare få en fin feiring 🙂 Klem!

    Liker

    1. Takk 🙂

      Amanda er vel ca 25 kg +/- En uke kan hun legge på seg 1 kg, en annen uke 3 kg. Hun gikk faktisk ned så vidt den uken hun var så syk, men det kom igjen uken etter. Tør ikke tenke på hvordan hun hadde vært om hun ikke hadde spist så mye kylling.
      Hadde hun vært voksen hadde det ikke vært så nøye slik, men når de er i veksten så synes jeg det er greit å holde vekten oppe, spesielt når hun i utgangspunktet er slank. Og er det noe jeg er «redd», så er det å få en tykk BB.

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..