Boerboelshow, mais og tørrfisk

 

Nå er programmet og alt annet klart for Boerboelshow (trykk på linken så kommer du til hele programmet osv om showet) det må sies å være årets nyhet når det gjelder Boerboel i Norge 🙂

Ble en lang dag for Amanda i går, så det ble en veldig tydelig sliten frøken.

Først hadde hun noen timer i bil, der ligger hun jo, men blir ikke samme hvilen som hjemme. Så var vi borte en tur, Amanda var med inne og herpet noen leker…og jeg fikk spist litt av et gedigent påskeegg 😀
Så var vi hjemme og laget middag til en haug med unger…Etter det var det å dra bort igjen.
Vi har ikke trenet Amanda til å være alene i bil, så da fant jeg ut at det var greit i går kveld. Amanda sov første tiden, og satt rolig etterpå. Fant ut at det ble lenger en jeg hadde tenkt, men heldigvis var Amanda rolig. Hadde vært litt dumt om hun hadde begynt å «bråke» før vi dro igjen.
Vi fikk beskjed om at vi bare måtte ta henne med inn flere ganger, og det er jo hyggelig (slettes ikke alle som vil ha hund inne hos seg)  men var greit å begynne å trene litt på alene i bilen. Siden det slett ikke er alle som vil ha hund inne hos seg, ikke alle steder det passer å ta med hund inn osv så er det greit å ha en hund som kan være alene i bilen.
Vi må også trene på at det er greit å ut av bilen for å tisse når vi kjører langt…

Gårdagen ja, jeg hadde noen gavekort jeg burde bruke opp eller så var det bare å kaste de snart. Så vi dro hit for å handle litt. Nå blir ikke jeg overrasket over så mye, men akkurat der ble jeg overrasket, maken til god service 🙂 Jeg har ikke handlet så mye der, og kjenner ikke så mye til butikken, er noen mil unna hjemme, og vi har et tre-fire sportsbutikker før der. Men med slik service er det nok ikke siste gang jeg handler der, gode priser og god service er noe jeg liker.

Så var det en som var helt tom for snus, og da måtte vi innom en annen butikk på hjemturen, Rema1000. Når jeg først var innom der fant jeg ut at jeg skulle se etter maiskolber. Liker ikke de i boks…liker mye bedre de som er vakuum pakket. Så ingen vakuumpakket mais der, så måtte spørre. Joda, det hadde de. Jeg hadde bare sett på feil sted (selvsagt) Så da tenkte jeg at jeg tar noen pakke når jeg først er i gang…Måtte selvsagt ta de ene pakken som var lagt litt skummelt til…Så da plukket jeg maispakker etterpå 😆

Var selvsagt innom butikken til Amanda også, der ble det noen tørrfisk, og et bein av ett eller annet. Hel tørrfisk var ikke så dumt, hun får gnagd litt, smaker kjempegodt, og er opptatt litt. Hun får en hel tørrfisk,men får ikke spise hele, må ta den over flere dager. Og det lukter ikke så ille, egentlig…Det lukter nok litt verre av denne som er pakket i poser som ligger uker og mnd i hyller. Denne ser og lukter forholdsvis «fersk» ut, noe som er greit når det skal spises inne.

I går kveld skulle jeg ordne til frokosten til Amanda, så jeg skulle tømme tørrfôr oppi målebegeret. Nå har vi slik stor fôrtønne, så har en mindre boks på kjøkkenet som rommer   et par tre dagers mat. Var den boksen jeg tok tak i, og så glapp den…Amanda så ut som hun knapt trodde sine egne øyne, og flatet ut på kjøkkengulvet her, her var det å få med seg det en kunne, og det fort. Dessverre for henne havnet hun i gangen nokså fort, mens jeg ryddet opp. Så at kjøkkengulvet var fullt av mat var nok litt for godt til å vare.

Et bilde som forøvrig også er på facebooksiden vår her

Akrobaten Amanda

 

 

 

4 kommentarer om “Boerboelshow, mais og tørrfisk

  1. Hahaha…Amanda trodde vel hun var kommet til himmelen, med all maten på gulvet. Synd det varte så kort ;p

    Herlig bilde ja 🙂

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..