Norsk Boerboel dag 2012

Skrev om Boerboelshowet for et par innlegg siden, nå ser jeg at det er bestemt når årets bedømming skal være også, Norsk Boerboel dag 2012 skal være 4. august 2012 🙂
Vet ikke om vi skal dit enda, men er jo morsomt å se på da…

Har vært et fryktelig vær i dag, men bryr jeg meg om det? Neida. Jeg og Amanda ruslet opp i skogen her en tur, før jeg skulle på jobb. Da vi kom hjem gikk Amanda å la seg, og jeg syklet på jobb. Like borti veien her ser jeg en telefonstolpe som er knekket midt på…sykler litt til og der er er tre lagt seg helt flatt, men hele roten oppe. Og det lå mye rusk og rask rundt omkring, hadde kanskje ikke gått noen tur om jeg hadde sett dette før. Gikk veldig bra å sykle, siden jeg hadde ettervind 🙂
Og så plutselig var det rolig, nesten så det var en skummel følelse at det ble så rolig så brått, etter de voldsomme vindkulene som var.

Blant de tingene som er meget utsatt for Amanda her er brannmuren/pipen inne. Amanda elsker å gnage på den, fatter ikke hvorfor. I dag tenkte jeg at nå skal jeg smøre på sennep på den. Som tenkt så gjort. Passet på å gjøre det når Amanda  ikke så det. Så var det å vente…
Jeg trengte ikke vente lenge, Amanda kom å begynte å gnage igjen, og stoppet opp litt og så på muren. Og så begynte hun å slikke, og slikke mer. Bøllefrøet liker sennep, så typisk!!!
Da var det jo bare å vaske det av, ingen vits i å kline utover noe hun liker. Var da jeg oppdaget en ny ting, det var ikke så lett å vaske av…Og selvsagt måtte jeg ha smurt det på alle fire hjørner også, hva ellers. Jaja, blir ikke arbeidsledig av å ha valp…

…eller av hund i det hele tatt, ser ut som det er på tide å renske hundegården. Kaos har jo brukt den noe i vinter, og nå har snøen forsvunnet inne der, urk!
Må få rensket opp utenfor her etter Amanda igjen også, det blir en del etter valp også.

Må få prøvd å tatt en tur eller to oppi skogen i helgen alle tre her, så får jeg tatt med kamera og tatt bilder.
Det dukker opp det ene og andre oppi her, ene dagen kom det traktor, andre dagen snøscooter. Nå kan jeg ikke gå å ta på alt vi ser…så noen ting må forbli skummelt en tid.

Amanda viste fram at hun kan si fra en dag. Jeg drev på med ettellerannet da Amanda begynte å varsle kraftig,  som om det kom noen. Jeg tittet ut for å se om jeg så bil, men var ikke noe å se. Amanda varslet enda mer, og jeg så enda en gang ut, uten å se noe. Så måtte jeg se etter ut i gangen her, for noe måtte det være siden hun varslet så. Og joda, jeg fikk besøk. Jeg hadde ikke hørt noe, men Amanda hører tydeligvis bedre en meg, og Amanda skal det godt gjøres å ikke høre, liten valp som varsler høyt 🙂

 

 

2 kommentarer om “Norsk Boerboel dag 2012

  1. Hahaha…litt av en vaskejobb du fikk 😉

    Prøvde forresten med gulrot til Sheela, men det var visst ikke så populært. Bare såvidt hun har gnagd på den, ellers har hun bare kastet litt rundt på den…haha. Synd, hadde forhåpning om at hun ble opptatt med gulrøtter framover :p

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..