Lille store Amanda

Noen ganger nå så synes jeg Amanda begynner å bli stor, veldig stor. I neste minutt er hun veldig liten igjen.
Det samme med vekten, noen ganger er hun veldig tung, og så lett. Vi bærer henne jo ut og inn (au, ryggen min) hvor lenge vi skal gjøre det vet jeg ikke. Ser det er veldig delte meninger om det rundt omkring. Vi har «støpetrapp» på 5 trinn, så er ikke så mye, men likevel er jeg redd for å at Amanda skal gå der, dette pga hofter osv. Det vil vel si seg selv til slutt hvor lenge man kan bære henne. Skulle ønske det var noen skikkelige undersøkelser på det, at det er skadelig, eller at det ikke er skadelig å gå trapper for valper, og valper av store tunge raser.

Tung ja, ikke det minste rart at Amanda begynner å kjennes tung ut, hun spiser, stein! Så fort hun er ute nå så er det om å gjøre å spise småstein og grus, og alt annet rart som dukker opp etterhvert som snøen forsvinner. Åh, jeg blir gal av det, hva smaker det av stein liksom!?!

I dag skal vi gjøre noe vi ikke har gjort før, det blir spennende. Skal se om jeg får tatt med fotoapparatet og tatt bilder 🙂

I går kveld hadde Amanda en laang periode som våken, mange mange timer. Når hun først sovnet var det selvsagt på mine føtter, så da satt jeg der da, på gulvet. Hadde heldigvis vært glup nok til å sette meg fremfor tv’n 😆 Når hun våknet lå hun så godt på foten en stund, før «pøbel»Amanda våknet til

Å ha valp og være mørkredd er egentlig ingen god kombinasjon…
I morges sto plutselig Amanda og morsket seg, mot ingenting, jeg så ihvertfall ikke noe når jeg så etter mot der hun så. Ellers klarer jeg vanligvis å skjønne eller se hva det er hun reagerer på, kan være alt mulig rart. Men hun er veldig fin med at hun skal sjekke hva det er, om ikke annet så sjekker hun når en av oss er med, da blir hun veldig tøff 😆
Gleder meg veldig til å se hvordan personlighet hun får når hun vokser til, hun trenger ikke bli sta og altfor egenrådig. Jeg vil at hun skal bli myk og føyelig (slik som jeg er) jadda….

 

 

 

6 kommentarer om “Lille store Amanda

  1. Carlisha hadde en periode hvor hun regelmessig bajset ut stein… Jeg prøvde å få det av henne, men det er vanskelig, om de er oppsatt på å gjøre det. Heldigvis ga det seg etterhvert!

    Smart å sette seg foran tv’n i det minste. For alle vet jo at man skal ikke vekke en sovende valp!

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.