Amandas travle dag

Atter en travel dag for lille Amanda. Vi hentet oss fint inn igjen etter forsovelsen i dag.

Vi var hos svigermor og hilste på Laika. Amanda ble tydeligvis veldig fort husvarm der, for så fort vi kom inn så skulle hun ned på gulvet. Ikke snakk om å være redd eller skeptisk da nei. Amanda tøffet seg så mot Laika, at Laika ga henne svar. Veldig greit at Amanda får vært sammen med andre hunder og voksne hunder som sier fra på en «skikkelig» måte. Laika syntes ikke så mye om at Amanda hengte seg i halen hennes…eller at Amanda sto å var tøff mot henne alt for lenge. En perfekt oppdragelse 😛

Småskummelt
Liten og stor

Nå har vi byttet fôr, og det er ikke tvil, det ga resultater. Amanda er nå på do 4 (5) ganger om dagen isteden for 5-6. Vi brukte 6 dager på å bytte, og det gikk uten noen problemer. Eneste forskjellen ble antall ganger på do.

Det ble burtrening i bilen i dag, to ganger. Hun har ikke brukt bur i bilen enda, så nå var det på tide. Det var slett ikke morsomt å bli bortvist til bakerst i bilen nei, men det gikk overraskende bra likevel. Hun er ikke noe særlig glad i å være med i bil, håper det går over.  Får ta mange små turer til å begynne med.

Kommer til å være mye nytt fremover på Amanda, spennende og skummelt i en valp sitt liv 🙂

4 kommentarer om “Amandas travle dag

 1. Så bra at dere har «en» som kan ta «barneoppdragelsen» 😉

  Har vært altfor sløv med alenetrening (i bil og hjemme) til Sheela vi. Veldig dumt 😦 men tenker på det mye da :p

  Liker

  1. Veldig greit med en som kan hjelpe til ja, hehe.

   Jeg vet mye om alenetrening, men ikke dermed sagt det er lett i praksis. Men når jeg tenker på hvordan det var å ha hund som ikke kunne være alene så er det lett å trene nå, og det går forbausende bra 🙂 Hehe, første steg er jo å tenke på det 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.