Boerboel valp

Hjelpes, man er ikke arbeidsledig når man har valp! Nesten så det er godt å kunne dra på jobb om ettermiddagen (ikke bare nesten, men for syns skyld så skriver jeg det…)

En valp er veldig oppfinnsom, i dag hadde hun funnet en hel rull med toalettpapir, som hun kom løpende med, lite av papiret som var igjen på rullen…

Vannkoppen er morsom, veldig morsom synes Amanda, ikke jeg! Hun klarer ikke å la koppen stå i fred i det hele tatt. Prøvde å holde koppen for henne, så hun kunne drikke vann. Jeg holdt koppen fast, så hun fikk ikke tatt den, da kom labbene…

Legg og fotbiting, der er hun faktisk litt bedre (ja, litt) Men prøver jeg å være veldig konsekvent, ikke noe biting i fot eller legg. Siden jeg har litt «problemer» med en fot så er det ikke så lurt å bite i den.

Sulten er hun fremdeles, og nå vet hun hvor de store sekkene med mat står. Hun står utenfor døren og krafser og klynker, fem minutter etter at hun har spist! 

Nå er vi snart ferdige med å bytte fôr, skal bli godt å slippe mer en ett fôr igjen. Og spennende å se om det blir noe «resultat»

I dag snør det 🙂 Og nå er det -14! Ser ut som yr har kommet på bedre tanker, er ikke så kaldt der fremover heller.
Skal bli så godt når Amanda kan være ute litt mer, hun er så ivrig ute, når det ikke er så kaldt.

Torsdag i dag, og min 4. dag med migrene denne uken, hurra….

Det er igrunn veldig fredelig å hjem fra jobb om kveldene, ikke så mange en treffer på. Et par kvelder har jeg ikke sett noen, ingen som har vært ute å gått tur, eller trent. Ingen biler, ikke noe. Det jeg er mest skeptisk til er elg, den har det med å være ute…

Vi har jo hatt fotoseanse i dag (suprise)

Ser dere «kjennetegnet» til Amanda? Vet ikke om det er rett eller galt at det er slik,men jeg synes det er «morsomt». Greit med et kjennetegn 😛

For å ikke snakke om rynker! Tror vi snart må inngå et nært samarbeid med et selsakp som selger antirynkemiddel, og garanterer virkning fort.

Ikke lett å få tatt bilde av Amanda når hun er oppe, sjelden hun står rolig om hun står på alle fire. Mye lettere når hun ligger 😆

 

 

 

 

16 kommentarer om “Boerboel valp

 1. Hahaha…morsomt å høre hvordan Amanda er 🙂 Er glad for at Sheela begynner å bli eldre nå, og sluttet/blitt bedre med en del vapefakter. Spesielt biting i føttene når vi gikk var ille, og så kan jeg dusje og føne henne alene uten at ungene må hjelpe til nå. Godt 🙂
  Valper er søte, men det er godt når de vokser til :p

  Jeg bruker å gå sisteturen med Sheela ganske sent (mellom 23-24!), og da er det veldig fredelig ute. Deilig! Og da hender det at jeg lar henne gå løs noen plasser. Men spørs om det blir noe tur i dag, da det er veldig kaldt og havanaiser er ikke så glad i kulde (de har ikke underull). Kan tenke meg at det er stas for Amanda når hun først er ute. Får håpe det holder seg litt mildere hos dere.

  Nydelige bilder av Amanda 🙂

  Liker

  1. Skal si jeg tenker på deg og Sheela noen ganger når det står på som «verst» her, men som jeg har sagt selv, det går over 😆 Heldigvis glemmer man fort. Det er mye morsomt med valpetiden men de første måneder er mye «jobbing».

   Sen kveldstur du har, nå er vi ute alt mellom 22-23 siste gangen før natten, men vi er bare ute i hagen.

   Liker

   1. Måtte trøste meg med at det går over (mest sannsynlig…hehe) jeg også 🙂 Men snart kommer vel «ungdomstiden» med en ny «vrang periode». Lurer på hvordan hun blir da.

    Det har blitt en (u)vane å gå så sent. Fordelen er at det er stille og rolig (bare broddene mine som bråker…hehe), minuset er at det er kjedelig å dusje så sent. (Kan ikke legge meg med bløtt hår, for da står det til alle kanter dagen etterpå :p) De sene turene startet fordi jeg regnet med at da sov hun lenge dagen etterpå…haha!

    Liker

 2. Så faktisk flekken på halen før jeg leste kommentarene *stolt*

  Høres ut som om du har nok å gjøre om dagen. Valpetiden har en egen sjarm den også, selvom den er travel.

  (Har du forresten hørt om hvordan det står til med Chakira?)

  Liker

  1. Noen bilder vises den veldig godt på, andre bilder er halen «borte» så jeg 🙂
   Tiden går heldigvis fort… 😛

   Nei, har ikke hørt noe om henne, men det er min egen «feil». For meg var det enten eller da vi leverte henne. Og jeg rekner med at hun har det bra 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..