Lille Amanda leker og sover

Det blir litt bilder når det har kommet en valp i huset 🙂

Her har jeg vært på butikken og handlet litt. Må si at begge deler falt veldig i smak hos Amanda. Litt leker må til når det er en valp|.

 

Ikke rart jeg får gjort lite i løpet av en dag. Amanda må ligge på eller inntil, og jeg har da ikke hjerte til å flytte meg når hun ligger slik 🙂

 

 

Amanda skal fortelle T hva hun har gjort i løpet av dagen

 

«Se på meg når jeg snakker da»

 

At en Boerboel valp skal være så liten er litt merkelig. Skal bli litt spennende å se hvordan hun vokser. Er veldig viktig å bruke riktig hundefôr til slike hunder som Boerboel og lignende. Er ikke noe mål å få en størst mulig hund. Nå er det aldri pent med tykke hunder, og er heller ikke sunt for de.

Amanda hadde en skikkelig leketid tidligere i kveld, nå har hun sovet lenge, og jeg som hadde håpet vi kunne legge oss ved elleve tiden i kveld. Jaja, har jo slik å gjøre jeg, sitte oppe å leke…

 

4 kommentarer om “Lille Amanda leker og sover

  1. Hehehe…måtte le av bilde 2 der hun ligger på føttene. Sånn gjør Sheela også noen ganger – og da er det bare å bli sittende ja 😉 Ellers når hun sover også (på dyna si), kan jeg ikke røre meg for da er hun etter meg tvert. «Bråk» (snakking, fliring og TV’n) bryr hun seg ikke om, bare når vi går. Da blir hun lys våken og stabber etter.

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..