Boerboelen Amanda

Så er det et nytt kapittel i bloggen, forhåpentligvis et langt ett.

Hadde noen sagt til meg like over nyttår at jeg kom til å ha en boerboel valp i løpet av kort tid, så hadde jeg ikke trodd det. Det var så utenkelig på mange måter. Og plutselig i løpet av få dager er det bestemt at Amanda kommer hit, og at hun er min. På grunn av Chakira har jeg ikke klart å glede meg så mye over det. Jeg måtte levere Chakira, og på en måte bli «ferdig» med det først. Helt ferdig med Chakira blir jeg nok ikke, kommer aldri til å glemme henne. Men hun er ikke død, hun har det ikke vondt, så slik sett er det greit. Men nå var det Amanda dette innlegget skulle handle om.

Natten har vært urolig, ikke det minste rart, men vi har da sovet.  Amanda har savnet mammaen sin og søsknene sine. En liten trøst har det vært at hun har min hånd hele natten. Jeg bestemte meg for at om natten bruker vi bur, og buret etter Chakira (som vel egentlig er Kaos sitt…) er digert. Buret står på soverommet vårt, og inntil sengen på min kant. Vi tok av hele døren på ene langsiden, så det er åpent opp til meg. Og jeg har ligget med hånden inn i buret hele natten, Amanda har ligget oppå hånden min med deler av seg hele natten. Hun holdt «tett» hele natten, så i morges gikk vi ut klokken seks, men bra resultat. Så la vi oss igjen en stund, til det var frokost, og da var det ut å gjøre fra seg. Og etter det så har det vel nesten gått i ett, haha. Jeg som var bekymret for at Amanda var tett i går, ble bekymret for om hun var lekk i dag. Nei, at hun er «lekk» regnet jeg med, og mange «uhell» også. Har ordnet til mange ruller tørkepapir, flere pakker filler, og «vaskespray». Så her står det klart alt sammen. Regner med å være svært så flittig til å vaske gulv en del uker/mnd. Det er bare slik det er å ha valp, det blir veldig mange bomturer ut også. Men til en lærer valpen å kjenne med litt rutiner og slik, så får en ta det som det kommer.

Amanda virker å være en veldig trygg og tillitsfull valp. Hun er veldig blid og logrende. Litt småskeptisk til en del nytt, men hun går å undersøker med stort pågangsmot. Med tanke på at vi er nye, huset er nytt, hagen er ny, ja absolutt alt er nytt så er hun veldig trygg. Hun blir også veldig fort trygg på det som ved første øyekast er «småskummelt», så det ser ut som vi har fått en valp med alt av gode egenskaper.

Kommer nok til å bli en del Amanda fremover 🙂 Å ta bilder av henne er litt vanskelig…men det blir nok en del bilder også 😛

Nå fikk vi koselig mail fra oppdretter om hvordan det har gått også 🙂

 

Og for de som ikke har lagt merke til det, vi mangler en list 😆

8 kommentarer om “Boerboelen Amanda

 1. Hun er bedårende! Absolutt nydelig! Hun kommer nok til å sørge for at du ikke blir sittende rolig og tenke på chakira for lenge om gangen, ja!

  Kos deg med valptiden, plutselig er den over!

  Liker

 2. Hællenuffen, så herlig! Spesielt på bilde nr. 2, hvor man virkelig ser at hun er valp, med de altfor store forlabbene og den runde, gode valpemagen.
  Og jeg er helt enig med Carina Josefine: Kos deg med valpetiden, den går så umerkelig fort over!

  Liker

 3. Noe så nusselig 🙂 Rart at det lille nurket skal bli like stor som Chakira.
  Og Amanda-navnet var veldig søtt 🙂
  Blir spennende å følge med framover.

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..