CCleaner og slik

Jeg er ikke alltid så rask av meg til å gjøre hva jeg bør. Så CCleaner har jeg ikke hatt installert på datamaskinen min før nå. Men siden maskinen er forholdsvis ny, og jeg ikke er på så mange skumle steder haha så gikk det greit. Det som ikke gikk greit var at alle lagrede passord på maskinen forsvant, selv om det ikke var huket av at de skulle renses.

Så da er det å prøve seg fram med passord alle steder da…veldig greit når en ikke har det samme passordet alle steder, og ikke oppskrevet noen passord. Veldig mange steder har slik at etter x antall ganger feil passord så må en vente en stund før en prøver på nytt…Men så har de fleste steder også den ordningen at en kan få nytt passord, eller få det gamle på mail, mobil eller noe. Første bud da, er å «bestille» nytt passord først som sist, og ikke prøve seg fram.

Men uansett er CCleaner veldig effektiv 😛

 

2 kommentarer om “CCleaner og slik

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..