Troende

Elendig start på det nye året! Nå kan elendig bety så mye, for meg i dette tilfellet så er det forkjølelse. Fatter bare ikke at det går an å bli forkjølet for andre gang på under to (?) mnd. Kjente at det kriblet i halsen i går, men trodde det skulle gå over…Det gjorde det ikke, så natten og dagen i dag har vært «morsom». Trøsten er at det bare er en forkjølelse, og at jeg ikke er så veldig syk, tror jeg…Vi fyret godt på ovn i dag, og den temperaturen inne viste da 24 grader, jeg frøs! Da sjekket jeg min temperatur, og tenk jeg hadde hele 36.5 grader. Da var veien veldig kort til medisinskapet og paracet, jeg går da ikke unødvendig mye sykere en det jeg kan.

Kan heldigvis bestemme arbeidstiden min selv i morgen, så da blir det tidlig på jobb. Håper at jeg ikke er alene, tror jeg…Siden jeg skal tidlig på jobb, blir det også «tidlig» hjem. Passer bra siden jeg skal lage noen pizza. Hadde jo sjekket om jeg hadde det jeg trengte, trodde jeg. (så mye som jeg tror må jeg være veldig troende til mye) Vel, jeg hadde tenkt bare fyll, og ikke bunn. Da jeg begynte å tenke bunn så sjekket jeg tørrvarene, og der var tomt for gjær. Siden jeg ikke hadde lyst til å lage pizza sent i morgen, ble det en tur på statoil, de hadde gjær 🙂

Chakira ligger som noe annet rart…fremfor ovn. Ofte ligger hun bare å ser inn i flammene, men nå sover hun. Det er liksom ikke så mye tvil om hun sover eller ikke…

Middagsmenyen for uken er stort sett klar, blir pizza, mår, fiskeboller og stekt flesk, taco gryte i «fat», resten husker jeg ikke 😀 Men ikke verst å starte året med ukemeny, så spørs det hvor lenge ut i året det går. Det sklei litt ut på slutten av året i fjor, litt pussig å si ifjor om i går…Det funker veldig bra å ha en dag eller to i uken som står åpen. Da kan en velge om en vil lage noe på sparket, eller ikke lage noen middag…

Til slutt et vakkert bilde av meg og Chakira, som alltid er vi like fotogene 😈

 

10 kommentarer om “Troende

 1. Deilig med oppvartning når en er syk…haha 😉 Og så slipper en å rope når en tar det her inne istedet :p
  Synes det er mange som er syke for tiden 😦 Vi har heldigvis berget.

  Kjempeflott bilde av dere 🙂
  Og lykke til med ukesmenyene!

  Liker

  1. Jeg synes igrunn det er mye sykdom hele tiden nå for tiden. Før så var det forkjølelse «da», omgangssyke «da» og influensa «da». Nå henger det sammen alt hele tiden ser det ut som.

   Takk takk 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.