Mye vær og mange kommentarer

Vi har hatt mye vær sist tiden, Dagmar har vært hissig her. Vi bor inne i landet, så skulle ikke tro vi fikk merket så mye til det. Ser det står skrevet mye her og rundt omkring på Fb er det statuser og bilder om vitner om mye ødeleggelser. Ser ikke ut som det er noen personer eller dyr som er skadet, det er jo bra, men uansett ikke morsomt for de som får bygninger skadet og ødelagt.

Vinden skal øke på igjen over kvelden og natten, men ikke så mye som det som var i natt.

Vi var ute å gikk en tur i dag, det var godt. Skulle gå i går også, men kom aldri så langt før vinden hadde økt på såpass at det ikke var så veldig lurt. Tror Chakira syntes det var godt å få vært ute å få luftet seg også, vært veldig rolig for henne siste tiden.

Satte vel ny rekord på bloggen med antall kommentarer i morges, fikk 50 kommentarer på ca en time. Ingen av de kommer videre…Jeg har etter det fått ca 130 kommentarer…Jeg må ha en fantastisk flott blogg, tror den er perfekt på alle måter jeg. Og dette er noe jeg kan, ser det ut som på kommentarene. Jeg blir jo så beveget og rørt av all denne rosen, at det er nesten flaut.

Dere må nesten få se noen av de:

Keep it cmnoig, writers, this is good stuff.

If information were sceocr, this would be a goooooal!

You can always tell an epxert! Thanks for contributing.

Just do me a favor and keep wirtnig such trenchant analyses, OK?

I’m out of leguae here. Too much brain power on display!

I can’t bieleve you’re not playing with me–that was so helpful.

Thanks for that! It’s just the answer I neeedd.

I thought I’d have to read a book for a discovrey like this!

I’m not easily imprsesed. . . but that’s impressing me! :)

Wheoevr wrote this, you know how to make a good article.

Skjønner dere hva jeg mener? Har jo fått noen slike før, men ikke i «bøtter og spann».Så nå er resten av julen reddet for min del, nå vet jeg at bloggen min kommer til å havne på topp i løpet av veldig kort tid 😆

Er du i minste tvil om hva jeg mener, så les advarselen i «om» på bloggen her. Det kan være greit å ha den advarselen i bakhodet noen ganger når du leser her.

Nå er lutefisk og bacon øyeblikkelig klart her 🙂

8 kommentarer om “Mye vær og mange kommentarer

 1. Plug-in’en Akismet er kjekk å ha, pluss en sånn «må skrive disse ordene for å få kommentert»-sak som jeg har. De to til sammen stopper det meste av spam. Men, da kommer du ikke høyt på listene da 😉

  Liker

  • Akismet har jeg, heldigvis. Nei topplistene kommer jeg nok aldri på uansett, men var litt «morsomt» å se hvordan kommentarene var, litt «spesielle» kan en si. Jeg er ikke bra i engelsk, men dette var typisk nettoversettelse. Stort sett alt, bortsett fra tre havnet i useriøs av seg selv 🙂

   Liker

 2. I natt veltet Dagmar et tre slik at flere naboer mistet strømmen. Heldigvis berget vi. Var visst et fryktelig «fyrverkeri» ifølge nabo’n som var vitne til det. Har heldigvis ikke vært de store ødeleggelser her hos oss.

  Utrolig med spam’en. Rart at jeg berger for det (bank i bordet).

  Nydelig bilde av Chakira 🙂

  Liker

  • Spam??? Jeg som ble så glad for alle kommentarene da…haha. Har jo alltid fått noen, men nå i dag ble det «poff», er snart oppe i 200 i dag, aldri skjedd før, så vet ikke hva som utløste det.

   Liker

 3. Så nydelig bilde av Chakira! Helt perfekt!

  Jeg sjekker veldig sjelden spamkommentarene mine, men det hender jeg titter gjennom, tilfelle filteret har tatt feil. Det har hendt noen ganger. Den siste måneden har jeg fått en del spam på norsk… Det er irriterende. Vanskeligere å filtrere ut…

  Liker

  • Her er også noen «vanlige» kommentarer noen ganger havnet i useriøse. Har ikke vært så stort problem før, men å sjekke 2-300 hver dag blir litt verre…

   Jeg har også fått en del norsk spam siste tiden, de har ikke havnet i useriøse. Og en ser tydelig at det er spam, bare setninger som ikke henger på greip. Jeg sletter de fortløpende.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s