Oppsummering

Alt mulig innlegg 😛

Gjort meg ferdig med mye av julehandelen i går, veldig godt. Kjøpte de siste julegavene, tror jeg. Har igjen å pakke de inn, og sortere de.

Fikk kjøpt nytt juletre 😀 Har ikke sett på det, så er spent på hvordan det egentlig er…Men, det er grønt…

Kjøpte også litt ditt og datt, innom på vinmonopolet på Vågå, bare for at jeg ikke skulle treffe på så mange kjentfolk som skulle se hvor mye jeg handlet, det var tull, neida.

Har jo selvsagt igjen en del, frukt, grønt osv, men det blir mer som vanlig handel, så blir ikke noe stress.

Hurra, tirsdag er det sesongstart på Frustrerte Fruer 😀 En av de få… seriene jeg liker å følge med på.

Fikk kaffen jeg hadde bestilt i går, var kanskje ikke så veldig mye kaffe, men mye annet.

I dag skal jeg: Mye! Veldig mye når jeg tenker etter, så hva jeg gjør her ved datamaskinen fatter jeg ikke. Jeg må ihvertfall få prøvd broddene mine, så mye som jeg har mast om de på bloggen her. Jeg skal rydde…det betyr at det kommer til å se ut som det ikke har vært gjort noe her siste året…Jeg må se til å få pakket inn noen julegaver, det ligger litt alle steder.Jeg skulle prøvd å laget meny til julen, hva slags mat vi skal ha. Har funnet «på» mat for tre dager, og det bør kanskje være litt mer…

Det skulle vært slik at alt det jeg skriver som bør gjøres hadde blitt ferdig etterhvert som jeg skrev det! Det hadde vært maskinen sin det 😆

Jeg har fått (kjøpt heter det kanskje…) ny hylle på kjøkkenet. Det har jeg helt glemt bort, men det er ikke så lenge siden. Har plass til nesten alle kokebøker, den er blad/avis»kurv», papirinnsamling. Så fikk plass til mye i den. Skal se om jeg får tatt bilde, en gang…

Må ha med litt bestemoroppdatering på slutten 😛 Datteren var på UL for et par uker siden, og det blir en Gutt! Hurra 🙂

 

 

 

4 kommentarer om “Oppsummering

  1. Godt å være ferdig med ganske mye til jul da 🙂
    Nabo’n skrøt her en dag at hun var ferdigvasket til jul og spurte hvordan jeg lå an; «tar det ikke så nøye» sa jeg. Tror hun ble litt paff!…hehe. Driver å vasker litt i dag da, så nå er det en liten pause. Som gubben sier; det blir en del sot etter talglysbrenning, så egentlig er det bedre å ta rundvasken etter jul. Passer meg bra :p

    Gleder meg til Frustrerte Fruer jeg også. Siste sesong!

    Og gratulerer med gut’n 🙂 Når er det termin?

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..