Dårlig start på dagen.

Våknet med migrene, igjen!!! Blir så lei når det er slik over flere dager, men får være glad jeg har medisin som hjelper. Etter jeg sto opp så kom det «rare» lyder fra soverommet, gikk å sjekket og der sto en tafatt Chakira, med to «dammer» fremfor seg. Da var det å tørke opp og vaske. Er heldigvis ikke slik morgenkvalme hos hunder som hos folk, haha. Altså, Chakira skal ikke ha valper, om noen misforsto den. Jeg gjør ærlig talt ikke så mye av å tørke/vaske spy etter hunder slik. Det hender en sjelden gang at Chakira kaster opp, uten noen grunn. Er vel slik med hunder som med folk, de kan få omgangssyke.

Denne morgenen blir rolig før jobb, har liksom ikke tenkt å gjøre så mye. Rydder oppvaskmaskin, fyrer og that’s it.

Vi tar en liten prat før vi går

Tror det er 3-4 kuldegrader i dag, perfekt. Har ikke sjekket været fremover, håper at det ikke blir kaldt til jul, har vært typisk siste årene, akkurat så kaldt at Chakira ikke kunnet være ute mange minutter.

 

 

6 kommentarer om “Dårlig start på dagen.

 1. God bedring! Håper du blir kvitt migrenen, og at Chakira ikke kaster opp mer. Nairo kastet også opp i morges, men det var mer slim. Vi har to små tepper på gulvet på soverommet, og selvsagt måtte han kastet opp på det ene. Og selvfølgelig er det for stort å få i vaskemaskinen.

  Liker

 2. God Bedring til både du og Chakira !

  Beardisen her kaster opp litt av og til, uten noen grunn. Jeg inbiller meg at de har lett for å gjøre det, hvis de blir litt for ivrige/aktive på tom mage.

  Liker

 3. God bedring begge to 🙂

  Det hender Molly kaster opp en gang i blant, men det er «bare» hårballer. Hun har så utrolig myyyye underull 😦 Og det høres forferdelig ut når hun holder på å kaste opp. Litt av et «rituale».

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..