Familiehelg

Skulle lage til litt jul på bloggen, men det ble advent isteden 😛 Venter litt til med julefarger, spesielt siden lilla er så fin en farge.

Helgen har vært familiehelg 🙂 Alle ungene med sine samboere/kjæreste har vært hjemme. Noen hele helgen, andre til og fra.

Jeg slapp veldig lett unna middagen søndag, nevnte hva jeg skulle lage…og ingrediensene…var da det ble travelt å tilby seg å lage middag og komme seg på kjøkkenet. Fatter ikke hvorfor, bare pga ett feil ord…Men slik sett så var det ikke så dumt, jeg fikk ferdig middag. T og S ordnet hele middagen 😀

Jeg er så tilfreds med ommøbleringen, mangler bare litt listing, som nok er i orden i løpet av uken. Og da kan jeg pynte litt mer til jul også. Liker ikke altfor mye pynt…Kunne egentlig tenkt meg å glemt juletreet, men så hører det liksom til også. Vi burde ha et nytt ett, så får se om jeg finner et lite søtt 😀

Husker ikke når vi begynte med juletre i plast, men det er mange mange år siden. Det var ihvertfall ikke vanlig rundt omkring her med plast tre, så de som så treet så ikke at det var plast (et godt eksempel på at en ser hva man tror man ser) Det var jo noen tydelige ringer der det var «delt» eller skjøtene var, det forklarte vi med at det var en ny type som het ring-gran. Det var utrolig mange som trodde på det.

Det vi har nå er blitt så naturtro at det drysser nåler…

4 kommentarer om “Familiehelg

 1. Jeg er veldig glad i lilla, så her ble det fint 🙂

  Koselig å få servert middag da. Kanskje den «dumheten» gjentar seg senere igjen…hihi 😉

  Har plastikktre vi også. Fornøyd med det. Kjøpte et som det er «ferdig» lys på.
  Litt komisk med svogeren min som ikke gadd å ta bort juletrepynten etter hver gang. Så han satte det bare på loftet etter bruk, og tok det frem ferdigpyntet hvert år :p

  Liker

 2. Synes lilla blogg ble fint jeg ! Er litt for lat til å endre designet to ganger på kort tid, så jeg jukset og hoppet rett til jul!

  Vi har også plastikktre! Veldig greit å bare dra frem et ferdigpyntet tre! 🙂 Har kjøpt litt ny pynt da, så det blir LITT anderledes enn i fjor.

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..