Syk, meny og pakke

Dagens meny består av: Pinex, otrivin, ventoline, repsil og litt coca. Så da har de fleste fått med seg at jeg ikke er i form. Er ikke verre en forkjølelse, så skal ikke klage så mye. Bare det at det aldri passer. Dro på jobb i går, noe jeg ikke burde ha gjort. Tenkte at jeg kunne heller dra hjem igjen, noe jeg innerst inne visste aldri kom til å skje. Er jeg først på jobb kommet, så drar jeg ikke hjem.

Men så er jeg ikke på jobb i dag, får sitte her å gjøre ingenting. Det som er så dumt, hjemme en hel dag, og gidder ikke gjøre noe. Men hadde jeg giddet å gjøre noe, så hadde jeg vel heller ikke hatt så mye hjemme å gjøre en hel dag…Dette ble rart, får skylde på et «ullent» hode.

Ble så glad jeg fant igjen ventolinen min i går, den lå merkelig nok i vesken. Den hjalp veldig mye, må forresten bestille ny ser jeg. De siste 5 årene har jeg knapt nok vært småforkjølet, og nå er det andre gang siden i vår jeg er skikkelig forkjølet.

Og når jeg først snakker (skriver…) om meny, vi er jo godt i gang med uke 2 på ukemenyen. I dag skal det være mår, med poteter og mye løk. Får ha på ekstra mye pepper…

Det er blitt vinter, er -13 i dag. Men det er ikke så veldig kaldt, igrunn. Kan gjerne komme litt mer snø snart.

Og når det er -13 og jeg er hjemme, så er det klart det blir en kosestund fremfor ovn

Jeg fatter ikke at hun klarer å ligge så nær inntil ovn, og ikke trenger hun noe å ligge på heller. Vanligvis så legger ikke Chakira seg ned om hun ikke har noe å ligge på.

Fikk pakke i går, som jeg hadde gledet meg så mye til. Skuffelsen var da stor når jeg så pakken og så at den umulig kunne inneholde det jeg hadde bestilt. Og hadde rett der. Hadde bestilt ny støvsuger og en ting til…Støvsugeren kom, men ikke det andre. Da var jeg snar om å ringe…å, joda, siste vare kommer i løpet av 14 dager. Så da er det bare å vente da. Kan jo støvsuge mens jeg venter…Støvsugeren er blå, en av de fra Electrolux som skal være veldig bra. Har ikke tatt bilde av den 😛

Er kjedelig å være syk, så tror jeg tar med forkjølelsen min og tusler til sengs.

 

6 kommentarer om “Syk, meny og pakke

 1. God bedring! Forkjølelse er nesten den verste «sykdommen» å ha, for selv om det ikke er så ille, så føler man seg skikkelig elendig. Man er frisk nok til å ha lyst til å gjøre noe, men har ikke ork til å gjøre noe som helst. Håper du blir frisk fort!

  Liker

 2. Måtte le av «middagen» din, selv om jeg synes synd på deg 😉
  Sjelden jeg er forkjølet heldigvis (bank i bordet).

  Du har vært flink med ukemenyen ja 🙂
  Tar bare noe «lettvint» på bensinstasjon i dag vi når vi skal på valpekurset :p Heldigvis ungenes forslag da…hehe.

  Du får ha GOD BEDRING 🙂

  Liker

  1. Takk 🙂

   Middagen i dag ble ostepop….er en syk…så er en syk. Og dessuten er det en del godt på bensinstasjonene ;;-)

   Spennende med valpekurset, skulle ønske det var et skikkelig «voksenhundkurs» her, slik en er på hver uke.

   Liker

 3. Ser at jeg ikke har fått vært her inne på en stund, så jeg håper du er bedre nå, enn da du skrev dette.

  Jeg synes liggeplassen til Chakira så helt perfekt ut jeg! ikke noe er som å kose seg foran ovnen slik! 🙂

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..