Helgeslutt

Søndagskveld og helgen er snart slutt. Jeg skulle legge inn bildene fra dagen og skrive blogginnlegg, tenkte jeg…Da får jeg ikke åpnet minnekortet, det vises ikke på datamaskinen engang. Og er der jeg har lagret bildene siste ukene, fatter ikke hva det er med meg og minnekort(leser). Bildene er uansett på kortet, får bare ikke lagt de inn på maskinen her. Prøvde med et annet minnekort, det gikk uten problemer.

Chakira var på tur med PH i dag, og Kaos med T. Jeg har vært hjemme og gjort ingenting. I går var Chakira med T på tur. Så nå er Chakira helt utslitt etter helgen 😛

Jeg fikk vasket «ferdig» stuen i helgen. Har igjen inne i seksjon og resten av gardinene osv…Da står det igjen å vaske resten av huset…

Kaos trives stort sett best utendørs på dagtid, og ser ut til å trives i hundehuset. Kaos reagerer fort om noen kommer ned til han, eller han hører noe, så første bildet er tatt fra inne, kvaliteten deretter. Ser Kaos ligger å sover, han ligger ofte med hodet oppå kanten der.

Kaos hviler 🙂
Kaos slapper av
Kaos poserer

Det var «flippflapp» dør i hundehuset før…Kaos var ikke noe interessert i å ha slik dør, så han spiste deler av den, prøvde ihvertfall. Så da ble det hus uten dør.

Nå fikk vi middagsinvitasjon til i morgen 🙂 Snakk om å være heldige, lurer på om vi får kongekrabbe…

2 kommentarer om “Helgeslutt

    1. Hundehuset er isolert, bortsett fra taket…Veldig kjekt å ha, spesielt når det blir brukt. Kaos var ikke noe særlig glad i å bruke det før, men nå har han heldigvis kommet på bedre tanker.
      Chakira har vel ikke engang prøvd det, vet ikke om hun kommer inn der heller…

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..