Halsbånd

…igjen. Chakira har fått nytt halsbånd, denne gangen ett som passer litt bedre en det forrige. Jeg kan snart starte egen butikk med hundeutstyr…Det forrige halsbåndet ble for bredt til halsen til Chakira. Det var synd, for det var veldig praktisk.

Denne gangen er er et halsbånd med pynt på, riktig lekkert 🙂 Det passer til og med, valgte 65 cm etter å ha tenkt litt…. En Boerboel er litt grov rundt halsen, og ikke alltid så lett å finne halsbånd som er pene, sikre og store nok. Dette er litt smalere en det forrige. Det er i mykt lær, så er (forhåpentligvis) behagelig å ha på.

Var ikke bare halsbåndet som er nytt, ble en ny seng også. Har ikke fått ordnet til plass den skal være enda, så bilde kommer senere.

Chakira skal så absolutt begynne på RC Maxi igjen, etter den beholderen vi har med fôr er slutt. Hun røyter mer igjen, så da er det ikke noe å tenke på engang.

Det har blitt veldig mørkt om kveldene. Jeg er stort sett sen hjem fra jobb, og så var det den klokkestillingen som var i helgen. Da ble det ihvertfall mørkere. Ikke har vi sol lenger heller, den er borte til 12-13 februar. Det er litt «trist» til å begynne med, spesielt om det blir kulde. Alt blir rimet og kaldt ute, og bare grått. Hittil har vi vært veldig heldig med fravær av kulde. Er ikke mange ganger det har vært kuldegrader, og er ikke mange gradene det har vært da heller. Da jeg gikk på jobb i morges var det rett å slett isete på veien, skummelt.

6 kommentarer om “Halsbånd

 1. Så synd at det andre halsbåndet ikke fungerte! Men det var veldig fint det hun har fått nå også 🙂 Det er bakdelen med å ha pelshund, det er ikke noe vits å kjøpe pene halsbånd, de syns ikke allikevel.

  Liker

  1. Av og til ønsker jeg meg korthåra hund, kun av den grunnen! Jeg er jo så glad i fine halsbånd med pynt på. Mine pelsbikkjer går med det uansett de da.

   Halsbåndet på bildet var skikkelig lekkert! Er det lov å spørre om det var dyrt?

   Liker

   1. Tja, lov å spørre 😉 Ikke så fryktelig dyrt…399,- Det er lær, så håper kvaliteten er bra. Det er jo så mye lekkert, men så var det str da. Fant faktisk en norsk nettbutikk som hadde noen halsbånd som passer store hunder. Ikke nok med det at de passer store hunder, var flotte også. Så får tiden vise hvilken kvalitet det er på halsbåndet.

    Liker

 2. Veldig lekkert halsbånd 🙂
  Synes det stod i stil med pelsfargen også 😉 Kan tenke meg det er vanskelig å finne det rette ja. Vi fikk med halsbånd av oppdretter, så vi har sluppet dette kjøpet. Det var litt stort til henne i begynnelsen, men nå er det blitt passe. Hun har vokst litt på de 3 ukene hun har vært her.

  Synd at fòret ikke fungerte mot røytinga 😦

  Har vært heldig med fravær av kulde vi også, heldigvis. Ungene klager over at det er mørkt når de drar til skolen, og mørkt når de kommer hjem. Synes det er litt av sjarmen jeg, med mørket, og tenne stearinlys 🙂 Men blir det en hvit vinter så blir det jo bedre med lys.

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..