Jeg fant jeg fant

Da jeg gikk på jobb i går morges fant jeg denne:

Flott Stein? Den stammer helt sikkert ikke fra meteoritten, som ble skrevet så mye om i går.

Chakira fikk plutselig overnattingsbesøk igjen. Skulle være en natt, så ble det to netter. Bare Chakira får sin del av oppmerksomheten så går det veldig greit. Det samme med Kaos, snakker en med en av de så er den andre der med en gang.

Fatter ikke hva som skjer nå, får ikke til noe på bloggen her. Ene bildet jeg la ut, blir bare borte. Og får ikke til å skrive noe under siste bildet her, kommer ikke engang under bildet.

Får prøve en gang til, enten kommer det ikke noe bilde, eller så blir hele siden fyllt opp av samme bildet x antall ganger. Men med et så flott motiv gjør jo ikke det noe…

Så var det å prøve å finne bildet av veden vår…Litt av den, ikke alt som ble med på bildet. Vi trenger det, er mer en ett hus, og de to siste vintrene har vært kalde. Er veldig spent på vinteren som kommer nå…

I dag er det hvitt ute, snøen har lagt seg. Tror nok den forsvinner utpå dagen, men for min del kan den gjerne legge seg nå. Skal det først være vinter så skal det være hvitt også. Litt hvitt vel å merke…Trenger ikke meter på meter.

Fikk en morsom utfordring, skal se om jeg får skrevet innlegg om den i dag (kveld) eller i morgen.

Nå har jeg mer en nok med dette innlegget her. Vet ikke om det er WordPress eller maskinen min eller meg, har en mistanke om at det er en kombinasjon av meg og maskinen. Mest maskinen!

Jeg har ingen anelse om hvordan dette blogginnlegget blir seendes ut når jeg publiserer det, blir vel bare rot hele innlegget. Med forhåndsvis blir det bare merkelig. Det er noe med denne maskinen og WP, får en og annen beskjed om det, mangler noe. Men har da fått lagt ut innlegg uten problemer nå de andre dagene. Får bare la det stå til, og komme sterkere tilbake 🙂

11 kommentarer om “Jeg fant jeg fant

 1. Du feinn ein slek stein du mæ ja.. Jammen æ åss heldige 😉 Men pass d så kje hein dere meteorittfantasten, Knut Jørgen Røed Ødegaard fæ visst d for da kjøm n sændan tvert… :/ 😀

  Liker

 2. Det øverste bildet av Chakira var kjempefint!

  Har du prøvd å bruke forskjellige nettlesere når du skal blogge? Jeg har dessverre måttet gi opp Firefox helt da den bare tuller til alt for meg, uansett om jeg skal lese vg, lese blogger eller være på Facebook. Internet Explorer er vel det tregeste som eksisterer, så jeg har begynt å bruke Google Chrome. Veldig uvant, men det funker ihvertfall.

  Liker

  1. Denne gangen er det nok IE ja, får beskjed fra WP (automatisk) at jeg må oppdatere, men det går ikke. Har xp på maskinen, og er bare for en liten stund, så orker ikke styre med for «mye» med den. Jeg bruker jo Opera på min maskin når IE klusser det til der. Håpet er en ny maskin, bare den kommer inn på lager…

   Liker

   1. Jeg vet ikke hvor mange ganger WP har sagt til meg at jeg må oppdatere til ny versjon, og så kræsjer det. Ikke at det har gått ut over bloggen på noen måte, men det er fryktelig irriterende!
    Håper du får tak i det du vil ha, sånn at du slipper disse irriterende irritasjonsmomentene 🙂

    Liker

    1. Her er det IE WordPress vil jeg skal oppgradere, til 8 tror jeg det er. Men det går ikke, så får bare vente. Det hender jeg kommer inn på den gamle maskinen min, etter x antall ganger.

     Liker

 3. Der var det mere ved ja. Blir puslete vår dunge i forhold…hehe.
  Kjempeflott bilde av Chakira 😀

  Utrolig irriterende når ting klusser seg 😦

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..