Våt, våtere, våtest

Det har kommet 53 % mer nedbør en vanlig i Skjåk i sommer, og det er det stedet i Oppland og Hedemark som det har regnet minst. Da kan jeg ikke forstå hvordan det har vært andre steder, her har det regnet nesten hver stygtord dag i hele sommer.

Her står det om nedbøren i «sommer».

I dag er det sol, blå himmel og grei temperatur. Snart har vi ikke sol, er uten i ca 4 mnd. Men utrolig hva en venner seg til…

Er godt å ha en hund som ikke bryr seg så mye om været. Hun er like glad for å gå tur uansett om det regner eller snør. Kulden er det verre med. Er det kaldt er det greiest å være ved ovnen

Siden det ikke har skjedd noen under eller mirakel her hjemme mens jeg har vært på jobb, er det vel best å begynne med noe her også.

2 kommentarer om “Våt, våtere, våtest

 1. Alltid, når jeg leser om hvordan været har vært i forhold til andre år, må jeg tenke på Leif Justers sketsj «Mot normalt». Den finnes på Youtube, og jeg ler så jeg gråter hver gang. Det er derimot ikke så fryktelig moro å leve midt oppe i et vær som er over normalen vått eller fullt av snø, så det skal jeg ikke le av.

  Jeg kjente en hund en gang, ei tispe som var blanding av fler polarhundraser. Hun elsket å ligge under vedovnen, en sånn type som Chakira ligger foran på bildet. Tispa hadde til slutt nesten ikke pels på kroppen, for den ble jo svidd av 😉

  Liker

  1. Hehe, har sett den sketsjen flere ganger selv. Det normale er jo så mye…så ikke godt å bestemme hva som er unormalt. Men denne sommeren har vært våt, til og med her. Vi er jo ikke vant til nedbør.

   Jeg fatter ikke at hunder (eller katter) klarer å ligge slik, nå hører det heldigvis med til sjeldenheten at Chakira gjør det, selv om det er vinter. Litt verre med en katt, de kan en ikke så lett bestemme hvor skal være.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..