Pakke fra Petworld

I dag fikk vi pakken fra Petworld, som jeg har skrevet om tidligere, det var så morsomt 😀

Pga det skjedde en feil da vi fikk bilburet til Amanda, skulle vi få tilbake penger. Mannen syntes da at det var greit å få det som gavekort isteden, og det var greit. Da «måtte» vi bruke pengene til Amanda (og noen andre dyr…) som det jo også var ment som i utgangspunktet.
Som jeg skrev om i innlegget tidligere, for meg er service viktig, og når nettbutikken har full score på det, lave priser, hurtig levering osv, ja da er det bare flott.

Måtte dele opp varene i to for å få bra bilder, så da delte jeg opp i det som kan spises, og det som helst ikke skal spises…

Her er første bilde

HundeutstyrHer er litt av hvert, hundebar, Oster selvvarmende madrass, vannskål til Variocage hundebur, Kong Wubba large, leker til Duke (katt), Doggie bag interaktiv hundeleke, blood stop, og Chlorhexidine spray – Isotonic sårrensingsspray.

Blood stop har jeg aldri hatt behov for, men vet jo aldri, kjekt å ha. Sårrensingsspray kan være veldig greit til små rifler og lignende, spesielt om man er på lengre turer og noe skjer. Vannskålen til bilburet var noe mindre enn det jeg trodde, men med tanke på at det skal være i et bur, og at Amanda må ha rent vann så fort hun har tatt noen slurper, så var det ikke så dumt. Og veldig greit med en slik vannkopp som festes i buret.
Madrassen blir gjemt til vinteren igjen, er nok ikke helt rette tidspunktet for slik madrasse nå mot sommeren.
Så var det hundebar/matbar/vannbar 😀
Jeg har lett etter noe lignende tidligere, med tanke på at det er bedre for store hunder å ha mat/vann i høyden. Jeg har vært inne på tanken å få laget til noe stativ å feste på veggen her…
Med et slik stativ jeg kjøpte nå, så skåner hunden muskler og skjelett til hunden, også hunder som er friske. Store hunder får en litt «feil» stilling når de spiser og drikker fra matskåler som står på gulvet, slik stativ til mat og vann til hunden gjør måltidet og vanndrikking behageligere.
Jeg skal ta bilde av Amanda som bruker den senere.
Jeg skrudde den litt over midt på, på høyden. Den er stillbar, så passer bra stor hunder også.
Og, for å ikke glemme at vannskålene er store, 2.8 liter. Ikke slike små som andre har. Jeg hadde jo slik flaks at det er den størrelsen jeg har på de fleste skåler her.
Vil du se stativet litt bedre kan du trykke her.

Jeg skal skrive litt mer om de forskjellige varene etterhvert som «vi» får prøvd de, men det stativet var bare så praktisk og flott at jeg måtte skrive noe om det med det samme. Amanda har både spist og drukket av det i kveld.

 

Så var det varene som kan spises, der ble det en del…

hundesnacks

Her er blant annet: gåsenakker, nakkesener, oksemuskler, tørket vom, grisehaler, gourmetbein (de tror jeg blir megapopulære, angrer på at jeg ikke tok med flere), diverse tygge «greier», gigantiske presset tyggebein, dental sticks og litt til. Ser jeg har glemt å få med Kong stuff’n, har en stor flaske av det også.

Jeg tror jeg kan si hva som blir favoritter, gourmetbeinene, gåsenakker og nakkesener. Så det blir spennende framover å se hva som faller i smak.

Duke var så forsiktig i ønskene sine… så tok med et ekstra leke til han. Har ikke satt det sammen enda, så bildet er fra Petworld.no

 

Kloreleke til katt

 

Så da gjenstår det å se hva Duke synes 🙂

 

Jeg er veldig tilfreds med pakken,og håper dyrene blir det også. Alt av hundesnacks blir å dele ut litt «forsiktig», det er ikke bra å spise for mye/ofte. Det blir jo heller ikke noe kos om det blir snacks hele tiden.

 

8 kommentarer om “Pakke fra Petworld

  1. Så mye gøy! Jul og bursdag på en dag altså 😀 Har vurdert å kjøpe et kjølepledd til Aldor. Husker ikke helt hvor jeg så det.. Tenkte det kunne være kjekt i bilen. Har ikke kommet så langt enda men.. 😛

    Liker

    1. Gøy ja 😀 Her var kvelden fantastisk morsom. Bare det å åpne pakken, husket jo ikke alt jeg hadde bestilt heller.
      Kjølepledd så jeg Petworld hadde, men mener det finnes madrasser også, om det ikke var det du mente. Jeg har også tenkt på det, men siden denne selvvarmende madrassen var dyrere valgte jeg den nå, så får jeg se an ang det kjølegreiene. Er ikke helt trygg angående Amanda og tygging enda, hun elsker å sutte/småtygge på noe når hun legger seg, så nå har jeg ekstra laken/teppe i sengen hennes pga det, som det ikke er så farlig med.

      Liker

    1. Ja, vi fikk utrolig mye i kompensasjon, så følelsen av å kunne handle «alt» hva man ville var fantastisk 🙂
      Jeg liker veldig godt å handle til Amanda, og andre dyr vi har/har hatt. Nå kunne jeg hatt pengene også, og handlet noe helt annet, det hadde kanskje vært litt mer fornuftig, i utgangspunktet, men ikke fullt så morsomt 😀

      Liker

  2. Denne pakka må ha vært gigantisk! Selv jeg synes jo det der ser ut som julaften og bursdag på én gang, skulle ønske det var hit den pakka kom! 😉
    Jeg har også blodstopp liggende i en skuff, har vel måttet bruke den én gang. Kjekt å ha, sånn i tilfelle. Funker som bare det også! Kong wubba’ene er jo de samme som den kjempestore jeg viste deg at Gårdsbutiken har, hun har ikke fått lagt de ut i nettbutikken enda dessverre. Skal mase litt på henne 😉 Ser at det står Veng på vannskålen til buret, Veng er en butikk vi har her i Halden, det er der jeg kjøpte mitt bilbur 🙂 Og den Doggie bag hundeleken er jeg spent på hvordan fungerer.
    Hvis de små tyggepinnene som har noe rundt seg har kylling rundt seg, så er det en av Nairos favoritter. Det vil si…kyllingen rundt går ned på høykant, mens selve pinnen er ikke like interessant 😉 Grisehaler skal jeg slutte å kjøpe til han, det er plutselig ikke interessant lenger.
    Duke må da bare like det lekestativet, det var jo kjempefint!

    Liker

    1. Pakken måtte jeg bære inn fra bilen, siden mannen var borte, skal si jeg ble overrasket! Ikke bare stor, men tung. Var nå en del store ting nedi der også.
      Ja hvem vil vel ikke ha en sånn pakke 😀
      Håper jeg ikke får bruk for den blodstopperen,men greit å ha. Tenker om man er på tur et par tre dager i fjellet, og er uheldig å rive av en klo f.eks. Nå skjer ikke det så ofte, men noen småting er det greit å ha med. Og slik ved vanlig kloklipp også.
      Kaos og Amanda må jo bare ha hver sin kong wubba 😀 Til og med samme fargen som den lille Amanda hadde, er spent på hvordan hun gjør med den nå.

      Vannskålen kommer fra Veng ja, og buret også går jeg utifra, er de som importerer det, tror jeg… Visste ikke at den lå hos «dere», så greit å ha noe slik i nærheten, da får man sett også.

      Doggie bagen skal blir spennende, har tenkt å prøve den en rolig dag/kveld, og få filmet første gangen. Litt spent på Amanda og den, ser for meg at hun rygger bakover i forskrekkelse, og så nærmer seg forsiktig etterpå.

      De små tyggepinnene er med kylling ja, Amanda elsker alt med de, men hun tar først kyllingen. Synes de passer så godt som ekstra godbiter, ikke for store.

      Amanda har aldri fått griseører/haler før, så er litt spent. Ører kjøper jeg ikke, men vet Kaos elsker slike ører. Nå er jo Amanda nesten alt etende av mat og snacks, men noen ting er tydeligvis bedre, så er greit å prøve ut diverse.

      Duke fikk noe til, og litt snacks, men han er veldig kresen på snacks. Kan ikke komme med hva som helst der nei, hehe.

      Liker

      1. Jeg har alltid med meg litt førstehjelp til Nairo hvis vi er ute på en dagstur, men blodstoppen har jeg aldri tenkt på å ta med, takk for tipset 🙂
        Jeg er ikke ofte utom Veng (stort sett bare hvis jeg trenger spylervæske eller lyspærer til bilen), så jeg har ikke sett om de har andre ting til hund der enn burene.
        Åh, gleder meg til å se film! Er alltid spennende med en ny leke, se hvordan de reagerer og om de synes den er morsom eller ikke 🙂
        Jeg tror også smaken til hundene endrer seg etterhvert, for Nairo har da virkelig spist grisehaler før. Skjønner ikke hvorfor han ikke vil ha de nå…
        Duke er KATT, med andre ord :p

        Liker

        1. Kan jo ikke ha med «alt», men spesielt ved turer som varer lenge er det greit med litt. Håper aldri Amanda blir hardt skadet på tur, bitt av orm eller noe slik, hun er litt tung å bære…
          Ja jeg gleder meg til å se Amanda og leken også, og få det på film. Er liksom litt ekstra første gangen det er noe nytt 🙂
          Duke er en katt ja, og med alle bokstaver store 😆 Jeg er ikke så vant til katter selv om vi hadde et par når jeg var barn. Men har fått med meg at de kan være litt «sære» 😛

          Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..