HD, AD og prøver

Skye tok HD og AD røntgen for en tid siden.

HD og AD hannoveransk viltsporhund


HD resultatet kom mens vi var på tur, det ble A. Nå i dag kom AD også, det ble 0. Nå er jeg så glad og lettet for at alt gikk bra. Det tok lang tid før avlesing, så det ble litt spennende. Jeg har vel ikke vært inne på noe nettsted så mye siste uken som dogweb. Både HD og AD så jeg inne på Skye sin side før jeg fikk resultatet. Resultatet på HD kom mange timer etter det ble lagt inn på dogweb.
Nå trodde jeg ikke at det var noe galt, men man vet jo aldri. Jeg var veldig spent på Jen sine resultater også når hun ble røntget, hun fikk det samme. Greit at det er i orden på begge to.
Nå trenger det heller ikke være så veldig galt om en hund har HD, kommer ofte litt an på om det er med forkalkning eller ikke. AD kan jeg litt mindre om. Men det er uansett greit å vite om det, så kan man forebygge litt for at det ikke blir verre, eller verre for fort om man er heldig. Vet om flere hunder med både C og D på hofter som aldri merket noe til det.

Og om ikke det var nok, PH har gått blodspor og fersksporprøve med Skye, og det gikk til 1. premie 😀 Nå er vi ferdige med godkjenningsprøvene for ettersøk alle tre, og det er så godt!


I kveld blir det å feire litt 😁

2 kommentarer om “HD, AD og prøver

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..