Ferietur

Vi har vært på tur noen dager, og funnet «mange» cacher. Kanskje ikke så mange i forhold til antall dager, men vi har kost oss, og fått gått to trailer. Ble noen Lab, mystery, en virtuell, og faktisk en multi også. Vi var på tur hjem når jeg oppdaget at kirken vi passerte hadde en multi, jeg liker egentlig ikke multicachene, så pleier å unngå de. Denne her fant jeg ut at jeg skulle prøve å løse, siden vi parkerte helt inntil kirken. Når jeg hadde løst oppgaven helt selv, så skulle jeg vise Tore den. Vel, det var litt bortkastet, han hadde løst den for lenge siden 😂 Det tar meg tilbake til første cachen vi skulle finne på denne turen. Jeg sitter med nettbrett/mobil, og så stopper vi ved de cachene som passer underveis. Ikke noe planlegging her nei 😁 Vi jkjørte forbi mange vi hadde logget tidligere, og så dukket første grønne runding opp. Tore kjørte bilen inn der jeg sa, og jeg nevnte at det var veldig likt andre steder vi hadde funnet cacher langs denne veien (over Venabygdsfjellet) Men jeg hoppet elegant ut, og begynte å lete. Fant ikke noe med det samme, men det skjer jo rett som det er. Så kom Tore ut og sa: denne har vi jo fra før. Jeg så på cachekartet mitt, og sa at det hadde vi ikke, hos meg var den fremdeles grønn. Men cachen er her den, sa Tore, og gikk å hentet den 😳 Joda, vi hadde funnet den før, men jeg hadde glemt å logge den, det er ikke første gang 😂

Vi fikk et par tre DNF på turen, vi visste hva vi så etter, men hjalp lite. Jeg har ikke tålmodighet til å lete lenge etter slike cacher, noe man egentlig skulle tro 🤣 Men ved en av de vi fikk dnf på så jeg for meg en fin historie pga dette –> Med det samme vi hadde parkert så kom det en annen bil og parkerte på andre siden av veien. En familie med voksne og barn. Var noen meter å gå til hytte eller noe så det ut som, så ble noen turer opp og ned til bilen for de. Det så ut som de fulgte litt med hva vi drev med der vi virret omkring med mobilen og kikket interessant på gresset.. tanken slo meg om hva jeg skulle svare om noen av de kom bort å lurte på om vi hadde mistet noe (et spørsmål jeg har fått noen ganger før), og det naturlige hadde vært å svart: ja, noe gress 🙊 Men siden ingen kom å spurte så slapp jeg å svare denne gangen.
Og apropos, eller ikke, ang den multien ved kirken jeg skrev om lenger oppe i innlegget her (ja her hopper det fram og tilbake), der fant vi ikke cachen med det samme, så jeg stakk hodet inn i butikken som lå der, og spurte om de visste noe om cachen der. En meget hyggelig dame som satt der, hun visste ikke hvor den var, men det vet hun nå 😁

Vi brukte et par dager før vi kom til Trysil, der tok vi en trail på 100 cacher, den kunne vært litt enklere om cachene hadde vært plassert litt «bedre», men greit nok. Vi fant en kjempefin sidevei vi gikk med hundene tidlig på kvelden, og fant ut det var perfekt å overnatte der. Da fikk vi gått en fin luftetur om morgenen også.
Skye har ikke hatt så lang tid i bobilen før, så vi fant ut vi skulle dra hjem dagen etter, og heller på ny tur noe senere. Når dagen etter kom, så fant vi ut at vi kunne fortsette på en annen trail vi startet på i 2018. Man må gå litt der, fra nr 13 til nr 21, noe som egentlig passet oss bra. Vi hadde funnet 3 av 46, så var igjen mesteparten av den. Underveis så oppdaget vi en som lå litt alene til som ikke hørte til trailen, vi tok med den også.
Var veldig greit at vi hadde med hundene, for på en av de så fant vi ikke cachen, brukte litt tid også. Og plutselig så gikk begge hundene rett på den i skogen, den hadde falt ned, og syntes ikke så veldig godt heller.

Alt i alt en fin tur. Nå lader vi opp til neste tur, og flere cacher 😀

Vi gikk opp til Storfuru, der var det bratt! Veldig kjekt med hund oppover dit, litt verre nedover..

Jen finner seg nesten alltid litt mose å legge seg i

Her var det litt småekkelt å gå forbi.. Hadde tydeligvis vært festlig kvelden før, eller om natta. Det lå strødd både det ene og andre rundt omkring. Forhåpentligvis ryddet de opp etter seg når de sto opp. Er forresten skiltet som fiskeplass om jeg ikke husker feil.


Denne gikk vi både ned og opp, lurer på om det er så mange andre som gjør det..


Hundene spiser blåbær etter å ha funnet en cache vi hadde gitt opp 😁 Den hadde falt ned, og lå på bakken.

Ett sted fant vi to molter, jeg skulle ta bilde av den jeg plukket..


2 kommentarer om “Ferietur

  1. Det dere ikke får cachet om vinteren, tar dere jaggu igjen til gagns om sommeren! 😀
    Jeg styrer også stort sett unna multier, synes mange av de tar for lang tid. Noen er jo korte og greie, men det er ikke alltid man vet det før man setter igang. Og så er det så mye bedre med 5 lab-cacher enn en 5-stegs multi 😉

    Liker

    1. Det blir nok ikke mange trailer på oss, men en og annen gang synes jeg det er litt morsomt. Lab cachene syntes jeg ble litt mer greie etter de kom på kartet, så har blitt noen av de. Men når man må kjøre mange mil for å få alle fem så blir det ikke fullt så «lettvint» likevel.
      5-stegs multi går jeg ikke, helst ikke to-stegs heller 😂

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..