Test av overraskelsespakker til hunder

Ny test 2023 finner du her https://boerboelheidi.com/2023/03/07/tester-overraskelsespakker-til-hund-2023/

 

 

For noen år siden så «testet» jeg hundepakker man kunne abonnere på, bare for moro. Jeg synes det et litt morsomt med slike pakker, noe en del andre tydeligvis gjør også 😁 
Hvor nødvendige de er, tja det er en annen diskusjon. Jeg kunne tenkt meg en slik pakke hver mnd til hundene, men det får bli senere en gang. Har avsluttet de som skulle avsluttes. 
Når jeg skulle bestille så tok jeg en rask sjekk på nett for å finne ut hvilken hundepakker som er nå. Skal ikke si at jeg har funnet alle som finnes nå, men tror det er de fleste.
Jeg ser at det fremdeles er mange treff på det forrige innlegget på bloggen fra 5 år tilbake. Mange av de som var med da finnes ikke lenger, og har kommet til en del nye, så da skriver jeg et innlegg igjen, siden jeg først hadde pakkene. 
Prisen på pakken varierer en del, spesielt når man bestiller første pakke. 

Jeg bestilte alle pakkene rundt 24. august. Var litt variert når de kom, her kommer de i den rekkefølgen som jeg fikk de

EDIT- viste seg at det var en pakke til, men den kom ikke før nå i oktober. Den forandrer ikke på favorittene mine, men tar den med slik jeg har gjort med de andre.

EDIT 2- Jeg så at det var kommet to andre pakker også, og de så spennende ut, så jeg bestilte de også. Men nå har jeg gitt meg, tror jeg.. Kommer kanskje til å se hvilken pakker som finnes om et års tid eller noe slik.
De nye er nederst.

(trykk på overskriften til hver pakke for å komme til hjemmesiden til pakkene)

POTEKLUBBEN

BULLERBOX

DOGGIEBAG

GODBIT1

POTEGULL

FlinkBisk

Woof-Box

Woof-Box har to forskjellige, jeg bestilte både den med leke, og den med bare godbiter. Den over her er med leke, og den under bare godbiter

Voffbox

Fra Potegull, FlinkBisk og Woof-Box fulgte det ikke med noen innholdsfortegnelse, men siden man ser godt hva som er der, så er det ikke så nødvendig for min del.

Det er jo litt forskjellig hva man legger vekt på, hva man ønsker i slike pakker. Så at alle skal bli 100 % fornøyd med alt hele tiden, det skal godt gjøres. Dette er også bare en helt tilfeldig måned.
Jen kan nesten ikke få noe av det som kan spises fra slike pakker, pga nyresvikten. Men tok den størrelsen på pakkene som passet begge hundene, mye pga lekene.

Jeg liker ikke å få shampoo i slike pakker. Ikke det at de ikke er bra (har ikke prøvd de), men har funnet veldig bra shampoo og balsam som passer veldig godt til de hundene vi har. Og siden jeg heller ikke dusjer de så ofte (2-3 ganger i året), så er det veldig begrenset hvor mye hundene trenger av slik.
Hundeposer synes jeg er unødvendig også, det går ikke så mye av det her.

Pga advarslene som kom for et par år siden, at man skal unngå tørkede godbiter av kylling, and og søtpotet fra Asia, så er jeg superforsiktig med hundesnacks av disse produktene.
Jeg unngår som oftest det meste av det som inneholder mye kylling til hundene. Så noen av produkter som var med i pakkene er det ingen av hundene som får.

Noen ting ble veldig populært her. Den blå Kong bamsen fra Bullerbox er så populær at den til tider blir gjemt, av meg.. Både Jen og Skye elsker den. Det samme med den gule Kong ballen, den er også slik at den ikke sliter på tennene.
Det lilla «båndet» fra Potegull har de bare så vidt fått leke med enda, den er også en favoritt. Og så er det den lille grønne skilpadden fra Kong, som kom i Godbit1 pakken. Vi har samme leken i en mye større versjon, vel ikke hele leken, men selve kroppen.. Den har Jen hatt i et par tre år, og den er fantastisk holdbar.

De pakkene jeg liker best trenger ikke være det andre liker best. Det kommer jo mye an på hvordan hund man har også, hva den liker av leker, liker å spise, tåler å spise osv.
En (eller flere?) av disse pakkene kan man si fra om det er noe hunden ikke tåler, om det er flere hunder så man må tilpasse størrelse på innholdet mer enn de vanlige pakkene osv. Noen har pakker så man kan velge bare snacks og ikke leker.

Ut fra hva jeg og hundene liker, og som passer oss, så er vår favoritt GODBIT1 og BULLERBOX

5 kommentarer om “Test av overraskelsespakker til hunder

  1. Med tanke på at Nairo i så mange år ikke var interessert i hverken mat eller godbiter, har jeg aldri kjøpt noe sånt abonnement. Nå kunne jeg sikkert prøvd det, men jeg synes det er unødvendig. Kjøper heller det jeg vet han liker i butikk, og slipper dermed en haug med ting han ikke vil ha/bør ha.

    Liker

  2. takk for dette informative innlegget! Jeg har brukt bullerbox nå et halvt år, og jeg har ABSOLUT elsket den. Den har en temapakke hver måned.
    Men jeg var nysgjerrig på å prøve andre bokser, og dette gir god innsikt, selv om den allerede er omtrent 2 år «gammel»

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..