Fremdeles pĂ„ske 🐰

Utrolig hvor fort disse dagene gÄr. I dag er det allerede pÄskeaften.
Vi har kost oss, gÄtt tur hver dag (hviledag i dag..), og blir forhÄpentligvis et par turer til i pÄsken.

Vi hadde vedlikehold av en runde jeg har cacher pÄ, nesten sÄ jeg angret litt pÄ at jeg hadde lagt ut noen av cachene der. Eller, vi burde gÄtt runden andre kanten.. Men fikk skiftet ut noen fÄ logger, og en del cacher.
I gÄr gikk vi bÄde den nye og den gamle Aursjoveien, lenge siden vi har gÄtt der nÄ.

I morges gikk jeg pÄ jobb, fÞr de andre sto opp. Vil si Jen var oppe en tur, men tror hun gikk Ä la seg igjen nÄr jeg gikk ut.
Jeg sÄ det var kommet et par nye cacher nÄr jeg sto opp i morges, men de var ikke sÄ nÊrme.. Og tenkte ikke sÄ mye mer over det.
NÄr jeg var ferdig pÄ jobb sÄ kom Tore Ä hentet meg, og han hadde ogsÄ sett at det var kommet nye cacher. (Det skjer ikke sÄ ofte her). Jeg hadde tenkt meg hjem igjen, og trodde nok noen andre hadde vÊrt Ä funnet cachene. Ingen hadde logget de, noe som ikke er noen garanti, men vi dro nÄ avsted. Var ingen pÄ parkeringsplassen nÄr vi kom der, men var ikke sÄ langt Ä gÄ, sÄ folk kunne rukket Ä vÊrt der og reist igjen mange ganger.
Vi gikk avsted, og nĂ„r fĂžrste cachen dukket opp uten signatur i loggen sĂ„ var jeg 100 % sikker pĂ„ at neste skulle vĂŠre uten signatur ogsĂ„. Det var den, sĂ„ da ble det to FTF 😀

Tok en rask runde med stĂžvsuger og mopp nĂ„r vi kom hjem, og er nĂ„ klar for resten av pĂ„sken 🐣

Fra i gÄr, fant litt snÞ etterhvert ogsÄ

 

2 kommentarer om “Fremdeles pĂ„ske 🐰

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for Ă„ redusere spam. LĂŠr hvordan dine kommentardata behandles..