Fremdeles påske 🐰

Utrolig hvor fort disse dagene går. I dag er det allerede påskeaften.
Vi har kost oss, gått tur hver dag (hviledag i dag..), og blir forhåpentligvis et par turer til i påsken.

Vi hadde vedlikehold av en runde jeg har cacher på, nesten så jeg angret litt på at jeg hadde lagt ut noen av cachene der. Eller, vi burde gått runden andre kanten.. Men fikk skiftet ut noen få logger, og en del cacher.
I går gikk vi både den nye og den gamle Aursjoveien, lenge siden vi har gått der nå.

I morges gikk jeg på jobb, før de andre sto opp. Vil si Jen var oppe en tur, men tror hun gikk å la seg igjen når jeg gikk ut.
Jeg så det var kommet et par nye cacher når jeg sto opp i morges, men de var ikke så nærme.. Og tenkte ikke så mye mer over det.
Når jeg var ferdig på jobb så kom Tore å hentet meg, og han hadde også sett at det var kommet nye cacher. (Det skjer ikke så ofte her). Jeg hadde tenkt meg hjem igjen, og trodde nok noen andre hadde vært å funnet cachene. Ingen hadde logget de, noe som ikke er noen garanti, men vi dro nå avsted. Var ingen på parkeringsplassen når vi kom der, men var ikke så langt å gå, så folk kunne rukket å vært der og reist igjen mange ganger.
Vi gikk avsted, og når første cachen dukket opp uten signatur i loggen så var jeg 100 % sikker på at neste skulle være uten signatur også. Det var den, så da ble det to FTF 😀

Tok en rask runde med støvsuger og mopp når vi kom hjem, og er nå klar for resten av påsken 🐣

Fra i går, fant litt snø etterhvert også

 

2 kommentarer om “Fremdeles påske 🐰

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..