Hagearbeid, og caching

I helgen har vi for alvor begynt igjen ute i hagen, Tore har gravd, og jeg har raket. Veldig mye stein som må opp før vi begynner med plen. Og må få hekkplantene ned i jorda denne uken. Håper på overskyet oppholdsvær framover 😀
Jen var i overkant hjelpsom.. så etter en stund havnet hun bak lås og slå

20190602_110202 (800x389)

Hun trivdes så godt der at hun ikke hadde videre lyst til å komme ut igjen når vi skulle inn. Hun fulgte med på hva som skjedde rundt henne, og sov litt innimellom.

Gikk en fin tur med Jen i går, Tore var opptatt, så vi gikk alene. Ble etter veien, vil si en av oss gikk store deler av turen i grøfta.. Det småregnet stort sett hele turen, men kjentes ikke kaldt ut. Jeg liker slik regn, når vi «bare» går tur, og ikke skal noe sted. Det er koselig 😁
Tidligere i uken hadde vi en tre timers tur i skogen, det er ikke så lurt midt i uken fant jeg ut. Det ble tidlig kveld, på meg 😄 Jen hadde jo hvilt hele dagen hun, så for henne hadde det ikke så mye å si. Men heldigvis er hun veldig flink til å ordne seg etter oss, så hun la seg tidlig hun også.

 

 

Til helgen er det langhelg, og vi skulle i utgangspunktet være hjemme, men så er det en trail jeg har så lyst til å ta.. Så vi snakket såvidt om å ta en bobiltur.. Men etter i dag så ser jeg at vi bør være hjemme, og fortsette i hagen. Det er jo ikke bare jobb å drive på i hagen, litt morsomt også. Og greit å få gjort unna en del vi skal gjøre i år, før ferien. Så vi får se..

Caching ja, jeg gikk en cachetur helt alene i dag 😀 Det har jeg ikke gjort før. Jeg fant alle seks cachene også. Grunnen til at jeg tok de alene var at det var Tore som hadde lagt de ut 👍
Se hvor fint og grønt vannet er der

20190602_152553 (800x389).jpg

 

Kjempefin liten tur med 6 cacher 🙂  Jeg brukte ca 37 min på turen, passende kveldstur 😀

 

 

 

8 kommentarer om “Hagearbeid, og caching

  1. Mange 😀 Men den jeg tenkte på nå er «Hjortens rike». Vi har vært i nærheten et par ganger, men så er det dette med årstiden.. Vi vil helst ta alle på en gang, ihvertfall prøve..
   Ja, veldig, og jeg får logget flere cacher 😀

   Liker

    1. Hehe, skjønte det 😁 Den ligger i «nærheten» av Førde, GC nummer kan jeg ikke, har ikke skrevet opp noe.
     Ser den på kartet de gangene vi er i området, men har aldri passet, enten årstid, eller vi ikke har hatt tid til å prøve på alle.

     Liker

        1. Det gjør jeg ikke.. 🙄😂 Er som oftest ved påsketider det har vært aktuelt, og da er det veldig variert.
         Jeg ser bare med powertrailen min, jeg vet faktisk ikke om man kan ta alle enda.. Og jeg har heller ikke oversikt tidligere/senere på året, for er så veldig varierende fra år til år.

         Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..