På hjul igjen 🛴

Jeg har tenkt på det lenge at jeg skulle ta med Jen og sparkesykkelen på veien her, men har ikke blitt noe av.  Men nå med ormene i full gang.. så ble det litt mer aktuelt, for å få litt avveksling.
I dag fant jeg ut at jeg skulle prøve, og joda, det fungerte til en viss grad. Jen løper hun, ved siden av sparksykkelen og meg 😂 Og med en og annen avstikkeren til grøfta, slik helt plutselig, så ble det jo litt action også 🤣 Det er ikke verre enn at det går seg til, håper jeg. Men hun reagerer fremdeles på trafikk som kommer fra bak, så der stopper vi stort sett opp. Klarer jeg å dra henne med meg så gjør jeg det, som jeg gjør når vi går tur.
Den trafikken som kommer mot oss bryr hun seg ikke om i det hele tatt, bare går, løper eller hva hun nå enn driver med.

Jeg er mye mer oppmerksom når vi er etter veien med sparkesykkelen, men noen steder er det veldig oversiktlig, så tenkte å prøve å ta film.. det var det bare å gi opp. Men det gjør seg med bilde også tenkte jeg, så da ble det slik

20190424_131756

 

Så.. da ble det endelige resultatet at vi gjorde det slik

20190424_132914

 

Hjem igjen begynte hun plutselig å løpe foran, og hun løp veldig fint også 😃 Det ble ikke så langt, ca 2 km fram og tilbake. Men det er asfalt (?) og jeg er litt redd for såre poter. Så vi får ta det litt gradvis, og når det blir litt dårligere vær kommer vi til å opp i skogen igjen med sparkesykkelen også.

Når vi kom hjem var det tid for lek.. synd jeg ikke fikk filmet henne til å begynne med, hun synes blader som flyr i vinden er morsomt.. fikk filmet litt, men da hadde hun roet seg mye

 

Når vi kom inn igjen var det greit med en hvil

20190424_141848

 

2 kommentarer om “På hjul igjen 🛴

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..