Kamuflasje

Kunne ikke komme meg fort nok hjem i går, for å opp i skogen. Det var så flott vær, og måte bare utnytte det. Tok med fotoapparatet, bare for å være sikker på å ikke treffe på noen elg… fikk sett tre rådyr på turen.
Var kommet litt snø siden forrige tur, og var veldig tungt å gå, men desto mer trim.
Vi kom for sent for å rekke sola 🌞 Men nå er det ikke så lenge til den kommer her nede heller.

Jen kamuflerer segDSC07307 (1024x682)
Ny tur i dag, tenkte jeg.. Det hadde kommet litt snø i natt, så jeg skulle børste av trappa. Det skar seg på tredje trinn, ryggen fikk en «smell». Jeg tok smertestillende, og Tore tok med Jen og opp i skogen.
Heldigvis er det ikke fullgalt, selv om det er ille nok i dag. Satser på en liten tur i morgen.

Har endelig fått alle delene til genseren jeg strikker, inn på en rundpinne. Jeg bruker et annet garn, og det ble ikke helt etter oppskriften. Men når jeg fikk satt av maskene på bol og ermer, og strikket resten inn på rundpinnen, så viste det seg at jeg hadde bare to masker for mye, for å passe inn i mønsteret 😀 Snakk om å ha flaks! Skal ikke skryte på meg at jeg hadde regnet det ut. Men må ha litt flaks innimellom også.
Jeg la den oppå en annen for å se om den er noenlunde i samme str, og det ser den ut til å være, selv om den ser litt rar ut akkurat nå.

20190209_153333 (800x389).jpg

Jeg skal snart begynne på mønsteret, blir en litt «enklere» versjon, fant jeg ut.. Gleder meg til den er ferdig, kanskje den blir ferdig før neste vinter 😂

 

 

 

 

 

2 kommentarer om “Kamuflasje

  1. Ramla du på trappa? Eller var det bevegelsen du gjorde som ga deg en smell? Uansett; ikke noe godt. God bedring!
    Jeg har innsett at jeg aldri kommer til å bli noen genser- eller koftestrikker, jeg har ikke tålmodighet. Så jeg får heller holde på med de enkle tingene, for de koser jeg meg faktisk med.

    Liker

    1. Bevegelser 😖 Takk, er mye bedre allerede nå, hjelper på med piller 💊
      Jeg er ikke så inne i slik lenger, har blitt fint lite av det de siste årene, men synes det er litt morsomt å strikke det. Men er litt greit å ha noe mindre strikk man kan ty til i mellom. Og ikke ha noe tid man må gjøre det ferdig på, slik at det blir stress.

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..