GODT NYTT ÅR

GODT NYTT ÅR 

2018 er over, og vi har begynt på 2019 ✨
Mye har skjedd siste året også, men heldigvis ikke noe spesielt negativt.
Jen har blitt ett år eldre, snart voksen.. Det har vært morsomt og spennende å være med henne dette året også 😍

Jen jobber

DSC_1887 (450x800)

 

Jen trener, ringtrening.. 😂

DSC05440 (800x687)

 

Det gikk fint med Jen i går kveld/natt. Hun reagerte på en del lyder/lys, men ikke noe negativt. Slik passe nysgjerrig, bjeffet på et par av lydene.
Jeg tok en lydighetstrening med henne, og det er nesten synd vi ikke driver med slik litt mer. Hun er flink, og lett og morsom å jobbe med. «Finn ballen» var morsomt også, for oss begge to 😂 Hun fokuserte såpass mye på dette at vi ga oss etter en stund. Jeg synes det er greit at hun hører og ser det som er ute så lenge hun ikke reagerer negativt, og vi er selvsagt inne alle sammen.
Vi la oss litt etter to, da hadde Jen forlengst sovnet, på sofaen 😄

 

4 kommentarer om “GODT NYTT ÅR

  1. Godt nytt år!
    Så bra at hun ikke reagerer! Nairo trives ikke, men det slo meg nå i dag at han ikke er på langt nær så redd som Arkas var. Okei, det er ikke noe koselig syn når det smeller her, Nairo stresser og peser og sitter tett inntil oss, men Arkas ristet og førte meg til det rommet han følte seg tryggest i.
    Haha, ringtrening 😀 :p

    Liker

    1. Det er veldig godt.
      Du har ikke snakket med veterinæren om Sileo? Vet ikke om du har lest om det, eller hørt noe om det. Tror jeg skrev om det en gang i 2017. Det gjør ikke hunden dopet, som en del annet som har vært brukt før.
      Hehe, ja vi har vår egen måte å trene på når det gjelder ringtrening.. 😛

      Liker

      1. Kan ikke si jeg har hørt om det, nei. Men jeg tenker litt sånn at så lenge vi bor her vi gjør og rakettene bare varer en liten halvtime og han ikke er mer redd enn han er, så er det greit. Et par dager før nyttårsaften ble jeg minnet på «hjemme-versjonen» av Thundershirt og hadde tenkt å teste det på nyttårsaften, men glemte det.

        Liker

        1. Ja så lenge det er overkommelig for dere alle, så er det jo greit uten noe.
          Har sett noen utgaver av den Thundershirt jeg også, det er jo også noe som kan hjelpe, som ikke har noen negativ bivirkning.

          Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..