Potesokker og merkebånd

Kjøpe potesokker til Jen i fjor, som er veldig gode og lange. Det at det var litt lange ble litt mye om og men når vi skulle bruke de bare for å ut i hagen på do. Pluss at de var litt dyre, så vil gjerne spare litt på de 🙂
Jeg skulle ha noe annet senere på vinteren, og kom tilfeldig inn i en nettbutikk jeg ikke hadde hørt om før. Og når jeg først var inne der så jeg litt på andre ting også, og kom over potesokker. De hadde en del forskjellig, potesokker for barmark, med og uten fleecefor. Og for snø, med og uten fleecefor. De var så billige at jeg kjøpte litt av hvert, for å se, så var det dette med str..

Jeg ble så positiv overrasket over hvor enkle de var å ta på. Og de satt utrolig bra, har ikke vært borti andre sokker som har sittet så bra som disse.
Borrelåsen er elastisk, da er jeg ikke så redd for å stramme for mye. Man får kjøpt en og en, og prisen ble ca 16 kr/stk.
Jeg er ikke sponset altså 😂 men synes disse var så gode og billige, at det var veldig greit å dele tipset. Når jeg kjøpte sist så kjøpte jeg av begge fargene, så bruker jeg en farge til bakføtter og en til framføtter.

20181122_175540 (793x800)

Forhåpentligvis får vi ikke bruk for sokkene så mange ganger denne vinteren, men blir det litt kaldere enn -20, så vet jeg at Jen får litt vanskeligheter med å bli ferdig på do, pga hun blir så kald på føttene. Det kan det være greit å ha de med på tur også, om det er litt kaldt. Og så kan man ha de på om det blir noen frosne 🐾

Er vel ikke akkurat sesong for blodspor her for tiden, men kjøpte disse på samme sted, merkebånd (?)

20181122_181949 (800x688)

De er neonfarget, og lange. Jeg syntes de var i lengste laget (50 cm), før vi prøvde de. Men de var veldig effektive, syntes veldig bra, og satt også veldig godt. Var ett av døgnene med mye vind i høst, og alle hang på plass når vi gikk sporet.

Potesokker og merker er kjøpt her

 

 

 

8 kommentarer om “Potesokker og merkebånd

 1. Hvilke størrelse bruker Jen? Har en lei tendend til å miste noen på vår vei.. To mistet på vei fra Krokåtetjønne til Aursjoen idag.. Da har det vært greitt med noen billige istedenfor en pk med 4 i tik 175..

  Liker

   1. Takk! Da har jeg en viss peiling.
    Nei det er veldig harmelelig å miste dyre sokker. Håpløst å snu å lete også når man ikke har tenkt over på en stund om de har på alle sokkene eller ikke 🙈😅

    Liker

 2. På den lille blodsporkarrieren Nairo og jeg har hatt, har vi brukt oppklippet bærepose fra butikken og oppklippet refleksvest. Funker som en drøm for oss, men skjønner godt at dere proffe vil ha noe mer holdbart 🙂
  Kan ikke du si ifra hvordan du synes slitestyrken på disse potesokkene er når du har fått prøvd de en stund. Jeg har noen til Nairo som jeg synes sitter litt dårlig (litt redd for å stramme for hardt), så det blir ikke til at jeg bruker de. Samtidig gidder jeg ikke kjøpe noen som det blir hull i etter to turer.

  Liker

  1. Oppklippet refleksvest er jo utrolig greit å bruke, det synes jo veldig godt 😀
   De rullene med merkebånd vi har kjøpt fra felleskjøpet er på 75 meter, det blir noen bånd av en slik rull, husker ikke prisen, men er rundt 75 kr. De kommer vi til å bruke framover også, pluss de her. Greit å markere forskjellige ting i sporet. Jeg sliter jo med å kjenne igjen hvor jeg har lagt sporet, så må bruke noen merker. Og veldig lettvint å slippe å knytte opp hvert ett når man går sporet.

   Det kan jeg, jeg brukte de stort sett bare her ute i fjor vinter, og andre på tur. Men er ikke imponert over slitestyrken til en del andre, surt når det går hull på en sokk til 75 kr. Ikke fullt så galt når de er så billige.
   jeg er redd for å stramme for mye også, samtidig som man må stramme noe for at det skal holde. Føler meg litt sikrere med disse siden det er elastisk borrelås. Og jeg synes de sitter fantastisk bra.

   Liker

   1. Jeg husker heller ikke hvor jeg har lagt sporet 😉 Men det jeg merket var at Nairo også faktisk tittet etter merkebåndene, så jeg tror han brukte de nesten like mye som nesa. Burde legge et spor igjen merker jeg, har både blod og fot i fryseren (men den foten har ligget der i noen år nå… :/ )
    Nei, det er bortkastet når det går hull på de dyre. Har noen dyre jeg kjøpte til Arkas da han kuttet opp en tredepute, men de bruker jeg kun inne (og bare ute hvis det er ekstremt nødvendig).
    Elastisk borrelås er jo veldig bra, da er det lettere å stramme uten å stoppe sirkulasjonen.

    Liker

    1. Hehe, såpass ja, Kanskje om du lager båndene mindre?
     Jen ser ikke etter båndene, håper hun aldri begynne med det heller, på prøver er det vel ett eller to til å begynne med bare.
     Jeg ser ikke etter båndene når jeg går med Jen der Tore har lagt spor. Mye fordi jeg følger veldig med på Jen, og så vil jeg stole på henne. Har jo også Tore med som kan si fra om vi er på villspor, noe vi så godt som aldri er. De gangene hun kan være litt på ville veier, så er hun så flink til å komme innpå igjen selv.
     Håper det blir få turer med potesokker i vinter.. men skal vi gå tur i helgen må vi nok på med sokker ser det ut som. Kulden gir seg jo ikke, var -18 imorges, nå er det bare -16.. men skal bli kaldere.

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..