Botox og migrene, september

10. september tok jeg botox igjen. Perioden før der hadde vært veldig fin, om man ser bort fra august..
Så var det å vente, i spenning.. Første migreneanfallet kom 13. september 😦 Så da tenkte jeg at det var på igjen, men neida 😀
September ende opp med FIRE dager med migrene, og ingen to eller flere dager etter hverandre. Fire migreneanfall på en mnd er absolutt til å leve med. Er 30. september i dag, men tviler på at jeg får noe migreneanfall så sent på kvelden, siste dagen i måneden, det hadde da vært veldig til uflaks.

sprøyte

 

En ting jeg er litt usikker på, er at jeg denne gangen fikk fullt av nupper (?) i pannen, like etter botox injeksjonene. Om det har noen sammenheng eller ikke vet jeg ikke, tror ikke jeg fikk det de andre gangene. Men har ikke gjort noen endringer i hudpleie, kremer eller lignende heller, og har ikke hatt slike nupper (eller hva det er ) tidligere. Så får vente å se om de blir borte igjen når 12 ukers perioden nærmer seg, og eventuelt kommer tilbake neste gang.

Kjenner at det skal bli veldig spennende med oktober, men jeg er veldig optimistisk. Har fått time til MR også, i oktober. Det blir enda mer spennende.

6 kommentarer om “Botox og migrene, september

  1. Hm, ja si det, aner faktisk ikke. Antar at man kanskje prøver å slutte etter en lang periode, for å se. I mitt tilfelle kan det kanskje være aktuelt å ta opphold etter jeg har kommet i overganagsalderen, når det nå enn blir! Jeg bør kanskje spørre nevrologen om det neste gang jeg har time.
   Ja er hodet. Nevrologen syntes at det jeg fortalte ang familien var veldig relevant for å ta MR av hodet. Så det blir godt å få gjort det.

   Liker

   1. Så lenge du ikke får noen bivirkninger av botox’en, er det jo helt greit å fortsette. Jeg var bare nysgjerrig på om det foregår over et tidsrom eller for alltid, liksom.
    Ikke greit å vite når den overgangsalderen dukker opp, det hadde vært så mye lettere hvis man visste at den kommer når man er f.eks. 53 :p
    Så bra! Satser på at de ikke finner noe på den positive måten 😀 ❤

    Liker

    1. Vet ikke hvor lenge de har drevet med botox på den måten, med tanke på langtidsbivirkninger.. Men får se hvordan det går, er den botoxen som gjør at siste mnd har vært så bra, da er det verdt det slik det er nå ihvertfall.
     Klarer ikke unngå den regner jeg med, så da er det like greit å få startet 😛 Om jeg ikke bare plutselig er ferdig med den, helt uten videre *ønsketenkning*
     Jeg også! Skulle de finne noe, så er det veldig greit å få vist det, så man ikke går omkring med en «tikkende bombe» i hodet for lenge 🎈(syntes det tok seg bedre ut med en ballong, enn en bombe 😂 )

     Liker

     1. Ja, himmel og hav, da er det bare å fortsette!
      *ler* Det hadde vært drøm, det! Start på overgangsalderen – to timer senere – ferdig med overgangsalderen 😀
      Det er sant. Men jeg satser på at de ikke finner noe som ikke skal være der!

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..