Ny Blodprøve

I ettermiddag var det tid for ny blodprøve for Jen.
Alle verdier har jo gått nedover hele veien, og sist gang var alt utenom en av de innenfor det som er normalt. Den som var over var så lite over maks-verdi, at det ikke betydde så mye.. I dag trodde jeg at alle verdier kom til å være innenfor det normale, men det var de ikke. Den som var litt over forrige gang, var enda høyere i dag.
Den var jeg ikke forberedt på, og vi vet ikke hvorfor verdien har økt. Den er ikke slik veldig for høy, men skulle gjerne sett den hadde gått videre ned isteden.
Det har ikke gått så veldig lang tid siden alt startet, så tenker fremdeles at dette går bra, og at det bare er litt tid som trengs.
Vi fortsetter med foret hun spiser nå, og krysser alt som kan krysses for bedre resultat neste kontroll.

DSC_0328 (640x414)

 

6 kommentarer om “Ny Blodprøve

  1. Jaa, men samtidig er det ikke så veldig galt. Jeg var jo så avslappet til prøven i dag, var liksom bare en bekreftelse på at det gikk bra, tenkte jeg.. Jeg kommer garantert ikke til å tenke slik neste gang.
   Ser ikke svart på det altså, men ble veldig forbauset, og klarer ikke se noen grunn til at de har økt, så da blir det veldig spennende igjen neste gang.

   Liker

   1. Er nok lett å være avslappet til sånt når du ikke ser eller merker at Jen har noen problemer. Jeg hadde tenkt akkurat det samme selv!
    Jeg skjønner jo at disse verdiene helst skal ligge innenfor normalen, men vet du hva de høye verdiene på denne prøven utgjør av farer/risikoer?

    Liker

    1. Jeg tror (har ikke spurt) at de verdiene hun har nå ikke utgjør noen risiko eller fare for noe, selv om de er for høye. Normalverdiene har et veldig stort spenn, syntes jeg, uten at jeg helt husker akkurat hvilke tall det var.
     Jen lå på elleve over maksverdien på forrige, og nå var det noen og tyve over, om jeg husker riktig. Så jeg håper at det ikke har så mye å si. Men det beste er om de kommer ned på normalverdiene. Så det blir en spennende måned igjen denne gangen.
     Og som jeg skrev tidligere en gang også, om hun i verste fall må gå på spesialforet lenge, eller resten av livet, så har det ikke så mye å si, så lenge hun har det bra.
     Heldigvis er hun kjempeflink når man skal ta blodprøve, for det blir nok tatt jevnt utover for å følge med.

     Liker

     1. Okay, det er jo bra at akkurat de verdiene ikke medfører noen fare, selv om de selvsagt helst skal ligge på normalen.
      Nei, spesialfôr er en liten pris å betale så lenge Jen har det bra, ikke har vondt, og har god livskvalitet. Det er uansett alltid hovedsaken 🙂

      Liker

      1. Jeg håper ihvertfall det 🙂 Og jeg tror jo at hun blir helt frisk igjen, men at det bare skal til litt tid.
       Litt må man regne med når man har hund. Så lenge det ikke er noe alvorlig og langvarig, eller noe som går utover livskvaliteten til de, så synes jeg på en måte at det er «greit». Selv om alle, jeg også, selvsagt helst vil ha en hund som er frisk hele tiden.

       Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..