Julekalender og aktivitetsleker

Vi er «langt» ut i desember allerede, nesten.. I år kjøpte vi kalender til hverandre uten at vi visste «om» hverandre 😀 Og har selvsagt åpnet noen luker.
Jeg synes nå min kalender er litt mer spennende enn Tore sin 😀

DSC_1232 (800x740)

Så den andre

DSC04297 (800x534)

DSC04295 (800x784)

 


Jen er så til de grader tilbake til sitt livlige vesen, såpass at jeg kjeftet på henne i går kveld 😯 Det blir litt feil siden det har gått så lang tid med lite aktivitet. Hun er bare ung enda, og det er ikke så enkelt dette her.
Etter hun skadet seg, og før hun ble skikkelig dårlig tok jeg fram aktivitetsbrettene igjen. Jeg liker veldig godt disse brettene til Nina Ottosson, og jeg tror hundene liker de også.
Første brettet var det LB som kjøpte til Kaos for nesten 8 år siden.. Det har vært brukt en del, Kaos, Chakira, Amanda og nå Jen. Jen brukte det nesten hver dag i en lang periode. Hun fikk det og noe annet når vi dro på jobb.
Det er Vanskelighetsgrad (level) 2, så det er ikke så veldig enkelt.. Jeg hadde kjøpt et annet , men det er litt for enkelt (level 1), og så liker jeg ikke helt materialet det er laget av. Men Jen liker det jo 😀
Jeg kjøpte et tredje aktivitetsbrett i vinter, med vanskelighetsgrad 3, ett av de vanskeligste 😯 Jeg var forberedt på at Jen kom til å bruke litt tid, og rote litt med det. Men hun tok det veldig greit. Vi hadde en liten diskusjon noen få ganger.. Jen mente at hun kunne ta med de delene hun tok ut av brettet, bort til sengen sin, for å tygge på de.. Men etter vi ble enige om hvor de skulle (legges til side), så gikk det mye bedre 😀

DSC04275 (800x533)

Den øverste på bildet DogBrick (level 2) er den gamle, den holder seg veldig bra til å ha vært brukt så mye. Den er laget av noe tre greier.. Den i midten (Dog Smart) er level 1, og virker til å være litt plastikk.. Den nederste ,DogDomino (level 3) er den nye. Den er laget av samme materiale som øverste.
Man kan jo lage en del selv også, ihvertfall om man er litt oppfinnsom.. (det er ikke jeg). Og disse aktivitetslekene holder i mange år, om man bruke de på riktig måte.

 

 

6 kommentarer om “Julekalender og aktivitetsleker

  1. Kalender må man ha! 😀 Den fra The Body Shop har jeg siklet litt på også, men så er det en del av duftene deres som jeg ikke er så glad i. Så den droppet jeg.
    Eileif ønsket seg øl-kalender, men det får han ikke av meg. Og Nairo har ikke noe kalender i år, for han liker stort sett ikke det som er i de kalenderne. Kresne gutten 😉

    Liker

    1. Ja kan jo ikke slutte nå når v har begynt 😀
      Jeg er veldig tilfreds med det i kalenderen hittil, eneste som ikke passet helt, var noe leppegreier..
      Jeg er veldig sær på lukter selv, så håper det ikke plutselig dukker opp noe jeg liker, men ikke liker pga lukt.
      Øl-kalenderen er jo litt kjedelig da.. vet jo hva som er hver dag 😛

      Liker

        1. God ide 🙂
          Ja, det er det nok. Jeg drikker ikke øl i det hele tatt, og har enda ikke sett noen kalender med hvitvin 😛 😀 Tror forresten ikke det hadde vært så lurt med en vinflaske hver kveld..

          Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..