Kongtrøbbel

Nettene fortsetter å være rolige med Kaos og Jen 😀 Minuset er at kveldene ikke er like rolige.. men man kan ikke få alt 😛 Neida, de er egentlig veldig greie, ihvertfall Kaos. Jen er en liten masekopp og et «frimerke», men det kunne helt sikkert vært verre..

Jeg ble litt bekymret i går, og det skal jo ikke mye til. Jeg kom hjem fra jobb, skulle ned i kjelleren til vaskerommet. Puttet en liten kjeks (firkantkjeks..) inn i en liten Kong, ga den til Jen og gikk ned i kjelleren. Satte på en ny vaskemaskin, og gikk opp igjen. Da sto Jen i gangen og drakk vann. Det var da raskt gjort, tenke jeg. Men hun hadde sikkert fått kjeksen ut med det samme, og er ikke så morsomt med en tom Kong.
Tenkte jeg skulle ta leken så den ikke lå her når Kaos skulle inn igjen (vi tar bort alle leker nå når de er sammen). Jeg fant den ikke i farten, men veldig mye hundehår.. så fant ut at jeg kunne støvsuge, så fant jeg sikkert leken også.
Jeg startet å støvsuge på soverommet, og sjekket godt oppi og under sengen, men ingen kong. Jeg fortsatte å støvsuge, og lete.. når jeg kom til stuen, var ferdig med å støvsuge uten å se antydning til noen kong, så begynte jeg virkelig å lure på hva som hadde skjedd. Det er fysisk umulig at den kan komme under sofaen, men jeg tok en titt likevel.. Men så begynte jeg å se på Jen, og tenke.. Tenk om.. tenk om hun hadde spist den 😯 Det går ikke an tenkte jeg, mens jeg fortsatte å se på Jen, og tenke på hvor lang tid det kunne gå før det ble kritisk.. Jeg gikk bort til Jen og kjente på hele henne, klemte forsiktig og trykte litt under magen hennes. Jeg kjente ikke noe merkelig, jeg hadde ikke trodd det heller, egentlig.. men måtte bare sjekke.
Jeg la meg helt ned på gulvet, og istedenfor bare å kikke så kjente jeg etter med hånden, og der, innerst i hjørnet mot skriveren, der lå den, puh!!

Disse Kong lekene er utrolig fine, Jen har mange timer med de, og den største her fikk Amanda av LB en gang i tiden. Det finnes Kong kjekser man kan ha i de, De minste kjeksene passer ikke den minste av de vi har, så er nok en Kong som er mindre også. Men de store Kong kjeksene passer perfekt i den store.

DSC02463 (1024x834)

Kjeksen er akkurat for stor til åpningen under, slik at hunden må jobbe for å få den ut, perfekt.

 

I går kveld gikk jeg og Jen tur alene, og fikk skremt et rådyr. Jen ble passe ivrig etterpå, på samme tur tidligere så var hun nesten på tur opp et tre.. et ekorn ble overrasket på bakken, og løp oppover treet, Jen glemte nesten et øyeblikk at hun ikke kunne klatre i tre..

DSC_0674 (800x450)

2 kommentarer om “Kongtrøbbel

  1. Åh, jeg kjenner så godt igjen den snikende panikken når man tror noe sånt har skjedd! Med Arkas skjedde det faktisk, han fikk tak i og svelget en katteleke hos ei venninne. 2 døgn med oppkast (til slutt bare galle), veterinærbesøk, muskelavslappende medisiner, kontrastvæske, noe for å smøre tarmene, null spising og lite drikking. Og han var ikke et år gammel en gang. 2 timer før planlagt operasjon kastet han den opp, og da gråt jeg!

    Liker

    1. Jeg visste egentlig at denne skulle være for stor til at hun skulle kunne svelge den, men så var det denne lille tvilen, og «tenk om».
      Jeg er halvredd en del slik, og har kjøpt inn hermetisk asparges, i tilfelle…
      Og så er det de tilfellene man ikke ser at hunden spiser noe, da vet man jo ikke hva som har skjedd heller.
      På veterinærhøgskolen har de hyller med diverse som de har operert ut av hunder, mye rart gitt.

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..