Sektorjakt

Jeg hadde en sektor på «360 degrees of Norway» som har irritert meg et par år.. Nå hadde jeg den og to sektorer til som sto litt for seg selv oppover på kartet, og vi bestemte oss for å ta en tur i helgen for å se om de endret farge.
Vi hadde knallfint vær når vi dro om fredagen, og det var veldig morsomt å ut på cachetur igjen. Vi fikk tatt noen cacher fredag (en av tre sektorer ble funnet), og kjørte til Åndalsnes. Overnattingen skal jeg skrive mer om en gang om ett år eller to!
Lørdagen fortsatte vi mot oppover.. og så kom vi til Eid kirke, endelig! Heldigvis var cachen der, og jeg kunne signere en etterlengtet cache.
Siden vi var innover der så fortsatte vi litt lenger, og fant en stavkirke (Rødven), og ikke nok med det, det var en kirke på andre siden av veien også. 

DSC_0081 (800x450)

DSC_0080 (800x438)

Ellers ble det noen DNF, og en av de var en kirke 😦 Men man finner ikke alle, vi fikk ihvertfall sett mye av området rundt der..

Ble vel ikke så veldig mange cacher denne dagen, men vi fikk tatt to av de tre andre sektorene som sto så alene.
Vi skulle være borte til søndag, men så begynte været å endre seg litt, vi så hvilket vær som var meldt i det området vi skulle være i søndagen, og da bestemte vi oss for å dra hjemover.

Jeg var jo litt spent på hvordan Jen skulle være i bobilen etter første turen for en del uker siden. Jeg hadde ikke trengt å bekymre meg

DSC_0640 (539x640)

 

Vi har fremdeles plass i sofaen begge to også ❤

DSC_0072 (640x360) (2)

 

Jen la seg til å sove før det var gått ett minutt. Jeg lurer på hvor lenge vi har plass der begge to..
Denne gangen sutret Jen litt om natta, men jeg vet ikke hvorfor. Jeg la over henne dynen.. og så sovnet hun igjen.
Pga Jen gikk vi opp til en festning, var selvsagt en cache oppe der. Når man er på cachetur med hund så er det veldig greit å finne noen cacher man må gå litt til også.

I går skulle jeg inn for å kjøpe litt frukt osv i en butikk, og tilfeldigvis var det et kjøpesenter.. Forundringen var stor når jeg kom inn og så at alle butikkene bortsett fra Rema 1000 var stengt. Klokken var fem over fire, og jeg trodde jo at de andre butikkene var oppe litt lenger selv om det var lørdag. Men jeg fikk nå brukt litt penger på Rema også jeg da 🙂 Blant annet en stor pose moreller og et beger med blåbær, som jeg mistet ute når vi kom hjem..  To tredjedeler av blåbærene trillet bortover plenen (Jen koste seg godt etterpå)
En annen ting de har på Rema 1000 er disse

DSC_0655 (800x423)

Vi har ikke Rema 1000 her, men i nabokommunen, og etter en litt «lokal diskusjon» så blir jeg ikke å handle mindre der ( vart nekta å inn på rema 1000 (fjuken.no) )
At leder i Lom bondelag går ut på den måten i media synes jeg er mer negativt for bondelaget enn positivt. Nå kjenner jeg ingen i bondelaget i Lom, og heller ingen som jobber på Rema 1000 i Lom, men jeg støtter så absolutt Rema 1000 i Lom i denne saken.

10 kommentarer om “Sektorjakt

 1. Kjæra nånn, så mange sektorer jeg mangler 😦 Tittet bare kjapt på den første sektoren jeg mangler nordover herfra, og der ligger det blant annet en cache på det mest logiske stedet å stoppe på langs E6, herlighet at jeg ikke har tatt den! Jaja, satser på at jeg får tatt en del sektorer når vi forhåpentligvis skal nordover neste år.
  Jeg klarer ikke helt bestemme meg for om jeg liker makroner eller ikke. Det er ett eller annet med de som jeg både liker og misliker, men jeg klarer ikke sette fingeren på nøyaktig hva.

  Liker

  1. Vi har tatt mange, hadde en eller to turer i fjor som vi kjørte bevisst for å ta sektorer. Ellers har vi tatt tilfeldig, men området her er slik at man får veldig mange sektorer, så er noe med hvor man bor. Og på turene nordover har vi jo fått mange, før vi visste noe om den.
   Knapt nok jeg har smakt makroner før jeg 😛 Men i disse pakkene er det to og to like, et par av de er ikke så gode, men noen andre er kjempegode.

   Liker

   1. Jo nærmere man bor Jotunheimen, jo enklere er det nok å plukke sektorer 🙂 Her hjemme får jeg kanskje tatt et par-tre stykker uten å måtte kjøre veldig langt.
    Selv de makronene med smaker jeg liker er jeg ikke helt sikker på om jeg liker allikevel. Er noe med konsistensen tror jeg, uten at jeg kan si noe sikkert.

    Liker

    1. Litt morsomt med en utfordring man kan ta litt av nå og litt da. En annen utfordring jeg kan tenke meg å fullføre, er alle fylkene i Norge, med tid å stunder.
     Konsistens er litt merkelig, er ting jeg ikke klarer å spise pga det, selv om smaken er ok, eller ihvertfall ikke vond smak.

     Liker

     1. Man stresser ikke mer med utfordringer enn man gidder selv 🙂 Det finnes jo en utfordring på å ha forskjellige cachetyper på milestonene på den offisielle statistikken på geocaching.com. Hvis man ikke er oppmerksom på dette ganske tidlig etter man har begynt å cache, ender man opp med å måtte vente lenge på å klare det, siden milestonene bare er hver 1000 cache etter 1000 funn. Jeg gir blanke i den utfordringen, for å si det sånn 😉
      Men fylkene skal jeg en eller annen gang klare. Mangler 5 fylker, og 4 av de skal jeg ha i boks den dagen vi drar nordover.

      Liker

      1. Finnes sikkert mange utfordringer man ikke vet om, jeg vet nesten ikke om noen 😛 Den du nevnte der har jeg ikke hørt om, men forsto den ikke helt heller, hehe.
       Fylkene er slik som er moro å ha, og noe som er overkommelig med litt tid.. sjekket nå, og jeg har ti fylker.. jeg har tenkt å fortsette lenge med dette 😉

       Liker

       1. Jeg prøver igjen 😉
        Hvis du logger deg på geocaching.com og går til din personlige statistikk-side, så er det en fane der som heter milestones. Klikker du på den, så ser du hvilken cache du har tatt som funn nummer 1, 5, 10, 25, 50, 75, 100, 200, 300, 400 osv. Dette er milestones. Challengen går ut på å ha forskjellige typer cacher som funn på disse milestones. Jeg husker ikke hvor mange du må ha for å kvalifisere til challengen, men det kan f.eks. være at du har en milestone med en tradisjonell, en milestone med en mystery, en milestone med et event, en milestone med en multi, en milestone med et CITO, en milestone med en virtuell og en milestone med en wherigo.
        Jeg forsøker igjen hvis jeg forklarte dårlig denne gangen også 🙂

        Hvis du ikke har Akershus og Østfold, så får du forhåpentligvis de i sommer (for dere stopper selvsagt på en eller annen rasteplass i Akershus på veien 🙂 ). I tillegg garanterer jeg et «fylke» i Sverige med det samme, og det blir jo ekstra stas 🙂

        Liker

        1. Flaks for meg at jeg ikke er opptatt av «slike», jeg har bare tradisjonelle på alle 😛 Så den får nok forbli uinteressant i uendelig tid ser det ut som.
         Akershus har vi nok, Østfold kan vi umulig ha. Oslo er det eget fylke, eller hører det til Akershus tro. Jaja, slik får man finne ut etterhvert.

         Liker

         1. Jeg har en mystery på nummer 300, ellers har jeg også bare tradisjonelle. Så jeg bryr meg ikke så mye om den, jeg heller 😉
          Oslo er eget fylke 🙂 Østfold får dere snart 🙂

          Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..