Frøken fort fort

Til min bekymring så fortsetter Jen med å grave seg ned o_O Men jeg får bare stole på at hun vet hva hun driver på med.. Og det er jo greit at hun har vett på å få i seg varmen om hun synes det er kaldt.
Kaldt ja.. hun er litt frossen av seg, men har ikke vært noe bra valpevær siste tiden. Snø, sludd, regn, vind osv. Da er det ikke så morsomt å være ute, og Jen vet veldig godt hvor hun skal for å inn igjen. Da jeg kom fra jobb i dag måtte hun bæres tre ganger opp på plen for å tisse, hun skulle inn hun!
Om morgenen er det veldig greit, i går morges gikk vi for å renske hundegården før klokken seks. Hun har ikke vært inne der før, så det var spennende. Heldigvis rakk hun ikke å inn i hundehuset og legge seg i høyet, da hadde jeg vel ikke fått henne ut fra der.

I går var det torsdag, så da var det å støvsuge og moppe til helgen. Nå kan Jen leke seg mens jeg støvsuger, så det går da fremover. Når jeg mopper er hun i innhegningen sin, moppen er spennende!
Etter alt dette så ble Jen veldig ivrig, jeg lurer på om det er VM eller OL hun trener til, hun løper fort! Hun løper for å løpe og det å høre henne og se henne når hun driver på er ubeskrivelig! I går så la hun seg ned på siden når hun løp inn på soverommet vårt, så hun gled sidelengs under sengen. Så ble hun rolig i to sekunder, og så på’n igjen. Frem til stuen, slalåm mellom stolbeina ved spisebordet, rundt og gjennom gangen til soverommet. Det er «100 meter «fortfort».
Med tid å stunder tror jeg Kaos får seg en overraskelse ute her.. han var vant til først Chakira og så Amanda, de sto å ventet til han passerte før de løp sammen med han, så stoppet de opp å ventet til han passerte igjen, så var det å løpe med igjen.

Jen elsker å leke. Med tanke på alderen hennes og oppførsel.. så varer ikke alle leker så lenge. I går kom jeg plutselig på at jeg hadde en fin kong liggende, som jeg hadde glemt bort. Amanda fikk den i fjor sommer, så fikk Kaos den senere.. men han kan ikke leke med konger.. han spiser av de «armene/halene». Ihvertfall gikk jeg for å finne den kongen, og skal si det var vellykket. Jen var opptatt hele kvelden, løp med den, og la seg ned for å drepe den. Hun så tydeligvis hvor Kaos hadde startet, så hun fortsette.

DSC01890 (640x429)

DSC01905 (640x427)
Mens Jen var opptatt med denne,så kom jeg på at det fremdeles var noen leker jeg ikke hadde sett på lang tid, slik siden i fjor sommer.. så jeg tok en tur ut i «hundespannet», og der lå de. Det var bare å ta en vask av enkelte av de.. så da ligger de å tørker.

 

Det ble sent i går kveld, laangt over Jen sin leggetid. Hun gikk å maste før jeg gikk på badet, og når jeg brukte for lang tid der, så gikk hun frem og tilbake mens hun ventet.. Man kan da ikke gå å legge seg alene, hun prøvde et par ganger, men siden hun ble alene der så kom hun frem igjen.
Når vi gikk å la oss så sovnet hun på sekundet. Og i morges måtte jeg vekke henne som vanlig, virkelig synd å måtte vekke henne hver morgen. Blir spennende å se i helgen igjen, jeg må vel ligge å vente til klokken er mye nok før jeg står opp.

Når noen bare går.. Jen synes det er litt trist når ungene drar, ikke hjelper det å sette seg ned å håpe de kommer inn igjen heller. Jeg tror hun er glad i ungene 😀

DSC01882 (640x489)

 

4 kommentarer om “Frøken fort fort

  1. Du må prøve å få filmet ett av de raptusanfallene hennes, sånt er så moro å se på! 😀
    Nairo tygger også av armene på de lekene der, så jeg har en stående ved siden av pc’en min, som jeg bare tar frem i spesielle situasjoner, og når jeg skal leke med Nairo selv. Det ender stort sett alltid med at han legger seg under stuebordet og begynner å tygge, og så må jeg krabbe bortover gulvet for å ta den fra han og prøve å invitere til felles lek. Han synes selvsagt denne «jakten» er kjempemoro, så når han får tak i den igjen, legger han seg på nytt under stuebordet :p
    Awww, så nydelig hun er der hun sitter og venter ved døra! ❤

    Liker

    1. Ja tanken har streifet meg, men det skjer så brått, og så er hun så utrolig rask når hun begynner. Blir kanskje enklere når de blir mer ute, det som er så moro er å se hvor morsomt hun synes det er 😀
      Denne kongen er fra dere i fjor sommer ❤ Nå blir den nok ikke så gammel.. Hun fortsatte med tyggingen der Kaos begynte, men hun er veldig begeistret for "pipingen" også. Lyd er moro!
      Kan tenke meg Nairo setter pris på "jakten" ja 🙂

      Liker

  2. Synes jeg dro kjensel på kongen, men var ikke helt sikker ❤ Så lenge hun har det moro med den, så har det ikke det minste å si at hun dreper den 🙂

    Liker

    1. Hadde ikke Kaos startet så hadde hun ikke fått fortsatt 😛
      Vi kommer nok til å gjøre som vi gjorde med Amanda (og som du gjør med Nairo) når Jen blir voksen, noen leker er bare sammen med oss, så de holder en stund..

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..