Giftige tyggebein til hund

I vinter har en video gått om igjen x antall ganger på facebook, om hvordan tyggebein til hund blir laget. Bortsett fra katten som er morsom.. så klarer jeg ikke helt å ta videoen seriøst. Men er mange andre som har tatt den seriøst, og delt og advart mot disse farlige giftige tyggebeina. Nå har de jo en video som beviser det også, om disse tyggebeinene som er fulle av gift.

Jeg tror ikke så mye på at tyggebeina som vi kan kjøpe her er så farlige, og alt med måte. Selvsagt kan de være farlige, på den måten at noen kan sette fast beinet i halsen, få av biter, osv. Men at beina er fulle av giftige kjemikalier, det tror jeg ikke noe på. Derfor ble jeg veldig positiv til noe jeg leste inne på forskning for noen dager siden, der skriver de mye av dette med tyggebein: tyggebein av tørket hud (forskning.no)

Det som står inne på den nettsiden ang tyggebeina synes for meg å være mye mer troverdig enn den videoen.
Amanda spiste sjelden slike tyggebein, hun syntes ikke så mye om de. Men når hun først begynte på ett så ga hun seg ikke før det var borte. Kaos får nå og da, og han koser seg med mange av de, finnes jo så mange forskjellige. Han får egentlig alt mulig.. og tåler alt stort sett like bra ser det ut som.
To ting jeg ikke gir hunder, griseører (eller ører generelt..) og grisehaler (men det er en annen sak)
Man kan jo være uheldig med alt, Amanda satte jo fast en beinsplint i halsen, som hun fikk kastet opp, og det var et rått bein som så absolutt er «godkjent». Uheldig kan man være uansett, så man må bare gjøre som man synes er best og føler seg sikker på selv. Det viktigste er at man har hunden under oppsyn når man gir noe slik.

DSC01869 (800x572)

Samtidig finnes det nå så mye annet snacks til hunder, struper, muskler, spiserør, sener, tørrfisk, diverse tørket kjøtt osv. Så man kan variere litt 🙂
Jen har såvidt fått smake på litt forskjellig, og det så ut til at det falt i smak

About the Author

Posted by

Kategorier:

Hverdagsblogg

2 kommentarer

Jeg er kanskje litt godtroende og/eller naiv som tror at det meste vi får kjøpt i Norge, både til oss selv og til dyra, er bra? Har ikke satt meg noe inn i dette med tyggebein, men jeg vet hva Nairo liker og ikke liker, sånn stort sett, og en del av det jeg kjøpte sist til han, liker han ikke. Så da får vi gi det bort 🙂
Elsker ørene til Jen! ❤ 🙂

Lik

Ja det tror egentlig jeg også. Finnes sikkert unntak, men hadde det vært bare litt sannhet i dette ang slike bein så hadde det ikke vært lov å solgt de. Og det blir nok sjekket 🙂
Kaos liker stort sett alt av slik, så lenge han har selskap når han spiser, og det skal de jo ha.
Ja de vises godt.. men de passer også veldig godt 🙂 Jeg syntes kanskje ikke helt det til å begynne med når jeg så på rasen, men etterhvert så blir man jo vant til det, og da blir det bare flott 😀

Lik

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: