Romjul

Fremdeles romjul, og aldri før har vel det vært så greit at jula ikke går saktere.. Jeg koser meg med jul og alt som følger med, men når man har noe man gleder seg så veldig til litt lenger frem i tid, så er det helt greit at det går fort.
Januar og februar er vel de to mnd jeg liker minst, mye pga været, lenge til våren osv. Men nå håper jeg på valpebesøk i januar, og hente valp i februar. Kan vel trygt si at de to månedene plutselig ikke ser så verst ut 😀

Jeg kom ikke så langt jeg fikk kjøpt pinnekjøtt før jul o_O Og når jeg skulle begynne å se etter her, da var det ikke mye å velge i.
Vi var heldigvis «nedover dalen» en tur i jula, på første butikken jeg var innom fant jeg en pakke som var bra.. det var røkt, slik vi skulle ha. Men siden den var bare 1,2 kg, var det å innom neste butikk også. Der var det større utvalg, og ende opp med 1,7 kg, men denne gangen urøkt.
Jeg går litt etter hva testene sier om pinnekjøtt, men er det ikke så enkelt når det gjelder røkt pinnekjøtt, ikke så mange tester der. Men pakke nummer to er bare slike flotte kjøttbiter, husker ikke hva det heter, men er bare korte biter..
Så nå gleder jeg meg mye til middagen i morgen, har ikke engang ansvaret for desserten..

Når jeg sto opp i morges var det 10 varmegrader, og resten av dagen har det regnet! Hva skjedde med vinterværet her! Skal forresten bli kaldere neste uke, mye kaldere. Nå er det bare vått, og glatt ute.

Jeg har scrollet bortover, tilbake, og opp og ned på Netflix i dag, for å finne noe å se på. Det er så mye å velge i at jeg har problem med å finne noe. Ende opp med å begynne på «Orange is The New Black», etter «alle » de andre har sett den 😛 Har lest en del om serien tidligere, så det sto mellom den og en annen serie til slutt. Har nok å se på en tid fremover tror jeg, er noen sesonger å se på.

Litt ny utsikt har det vært denne uken også, skulle ta bilde tidlig om morgenen tenkte jeg.. men husket ikke på det før det begynte å lysne.

dsc00848-800x533

 

Har blitt litt Duke også, han er den mest interessante katten jeg noen gang har vært borti 😎  dsc00885-698x800

 

 

6 kommentarer om “Romjul

  1. Jeg har forsøkt meg på Orange is the New Black, har vel sett hele sesong 1 og et godt stykke uti sesong 2, men den fenget ikke meg. Fikk liksom ikke helt taket på historien.
    I brøkdelen av et sekund tenkte jeg at jøss, veldig som de har bygget hos dere siden i sommer, men så så jeg brua og da gikk det opp for meg hvor dere er 😀

    Liker

    1. Jeg tør ikke si hvor mange episoder jeg har sett i dag.. 😂 Men synes den er bra til nå, så får jeg se. Har vært en del serier tidligere som jeg har mistet interessen for pga de trekker ut i langdrag.. Og det har vært utrolig spennende serier.
      Ja her går der unna altså 😉 Regner med at Duke røper hvor vi var. Fantastisk utsikt oppe der, men en forferdelig vei opp der synes jeg som passasjer 🙄

      Liker

  2. Så lenge du synes det er bra og du ikke har noe annet å foreta deg (som å logge cachen under brua, jeg finner den ikke!!!), så er det bare å kose deg på sofaen med OITNB 🙂
    Jeg så det på brua før jeg så Duke 😉 Den brua er en fin bru, for da vet jeg at det ikke er kjempelangt igjen innover i dalen 🙂 Kan godt tenke meg det er en ekkel vel opp der, jeg synes jo veien opp til Aursjoen er ekkel selv om jeg kjører selv!

    Liker

    1. Vel, den cachen fant aldri jeg heller, og vi brukte lang tid på den, tilsammen! Men det er lenge siden den ble arkivert, så håper ikke du lette etter den i sommer 😛
      Jøss, godt gjort å kjenne igjen brua! Det tror ikke jeg at jeg hadde gjort, om jeg hadde vært deg. Men jeg er kanskje litt mer distré..(heheheh) enn deg 😉
      Veien opp til Aursjoen er veldig fin i forhold til denne der synes jeg.

      Liker

  3. Nei, jeg tittet ikke etter den i sommer. Kjedelig at den er arkivert!
    Det var vel litt gjetting med i bildet også, og så tenkte jeg at det kan ikke være SÅ mange steder dere befinner dere i romjula. Da hadde du sikkert blogget om det 😉
    Du er kanskje mer vant til Aursjoveien?

    Liker

    1. Ja, spesielt siden jeg aldri fant den 😛 Hadde jo ikke sjans til å finne den heller siden den var borte, men det visste jeg ikke da. Håpet alltid at det ikke var noen kjente i nærheten når jeg drev under der..
      Nei, vi reiser ikke så mye i romjula til vanlig 🙂
      Hehe, ja det har blitt noen turer etter den veien 🙂

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..